Nieźle... To mnie odstrasza od fdrsa...
Mozna kliknac 'cancel' ale wtedy masz niezakodowany moduł i ostatecznie tak czy inaczej musisz to programowanie wykonac ponownie. Teraz juz sie zmotywowalem i kupilem UPS'a + akumulator 100Ah, bede mial jako bufor do fordzika just in case
I co? Masz już BlueCruise? 🤣
Swoją drogą, tak na poważnie... Jaki mają problem z tym żeby umożliwić i nam wykupienie abo na BlueCruise jesli np. Często jeżdżę do Niemiec, przecież to moja sprawa czy będę z tego korzystał czy nie...
To nie jest tak, ze EU nie pozwala? Te wszystkie limity 15s bez trzymania kierownicy, 3s stopu etc to przepisy europejskie.
Taka ciekawostka - w ciagu ostatniego roku 2x stalem w korku na autostradzie - raz na A2 przy poznaniu i raz na A4 miedzy katowice/kraków i 2x mialem tak ze auto jechalo jakby samo - nie trzeba bylo trzymac kierownicy ani wznawiac i to przez naprawde dlugi czas - 10-20min spokojnie.
Wtedy jak auto się zatrzyma to zamiast po 3s pokazywac "Wciśnij ... aby wznowic" pojawia sie "Autom. wznowienie".
Nie wiem czy to nie jest jakis glitch ktory odpala autonomiczna mimo ze nie powinien? I ciekawe czy aktualizacja IPMA nie naprawi tego "glitcha"
A z innych na poważnie: i co z tym podgrzewaniem baterii? Działa teraz?
Akurat bylem w zeszlym tygodniu w warszawie i chcialem skorzystac, ale wbudowana mapa nie widziala Ionity na wysokosci strykowa w kierunku poznania - tylko ten w kierunku warszawy 🤷♂️ Ale ja raczej jezdze na tyle szybko ze w 100% przypadkow mam 150kW od razu jak tylko ladowarka obsluguje. Nie do konca ogarniam po co to podgrzewanie ma niby byc, chyba jak ktos rusza i chce jechac od razu na ladowarke.