Wiem, pokazałem tylko screen, że normalnie w apce pokazuje mi, że ładowania się zapisuje. W sekcji Energia jest tak jak na screenie czyli pustoTo jest w zakladce Energiia a nie historia
Moze masz starą apke?
Wiem, pokazałem tylko screen, że normalnie w apce pokazuje mi, że ładowania się zapisuje. W sekcji Energia jest tak jak na screenie czyli pustoTo jest w zakladce Energiia a nie historia
Moze masz starą apke?
Ten chatbot w wersji beta może być ograniczony na inne rynki. U mnie też go jeszcze nie ma. Nawet zmieniłem język na ynglisz żeby sprawdzić - nie zmieniło się.Mam apkę w wersji 4.30.5-2528. Pytanie przy okazji czy macie w apce tego nowego wirtualnego asystenta? Powinien się pojawić po naciśnięciu znaku zapytania w Menu jak niżej View attachment 16335
Też tego nie mam :/
U mnie zrobiła się po niecałych 80km, na A4 z Katowic do Krakowa - może ma to znaczenie. Panie z Tesli mówiły że do 150km powinno być OKJak długo trwała kalibracje kamer. Przejechałem 125 km i jeszcze nie gotowe.
To muszę jeszcze pojeżdzić. Prawie całe 125 po autostradzie i drodze szybkiego ruchu.U mnie zrobiła się po niecałych 80km, na A4 z Katowic do Krakowa - może ma to znaczenie. Panie z Tesli mówiły że do 150km powinno być OK