Sebastian P.
Nowy na Forum
Witam ile czeka się na serwis mobilny na montaż haka. Czy ktoś montował i może opisać jak to wygląda
Czas oczekiwania na serwis jest różny. Sam montaż to 90 minut.Witam ile czeka się na serwis mobilny na montaż haka. Czy ktoś montował i może opisać jak to wygląda
w moim modelu z 2021 jest zaślepka w zderzaku.Ciekaw jak to ogarną, skoro tylny zderzak z hakiem ma odpowiednią zaślepkę, a bez haka jej nie ma. Chyba, że się to zmieniło w nowszych wersjach Y.
Sęk w tym, że ten temat dotyczy osób już jeżdżących swoimi Y-grekami
Może warto poczekać, mi trafił się egzemplarz dostępny od ręki z hakiem i był tańszy niż przy konfigurowaniu. Śledziłem na stronie co jest dostępne i w 2-3 tygodnie się pojawił.
No właśnie, temat dotyczy produktu "Pakiet holowniczy" ze sklepu TesliTak ale temat rozpoczął alaska_k. - zobacz pierwszy wpis -- a mi przy zakupie prawie gratis trafiła się hak.
Problem jest taki że TMY LR z hakiem nie załapie się na dopłate z "Mój elektryk" więc muszę kupić bez haka i doposażyć.
Może warto poczekać, mi trafił się egzemplarz dostępny od ręki z hakiem i był tańszy niż przy konfigurowaniu. Śledziłem na stronie co jest dostępne i w 2-3 tygodnie się pojawił.
W moim przypadku samochód pojawił się dostępny od ręki z hakiem i był jeszcze przeceniony o ponad 9000zł w stosunku do ceny z konfiguratora.Problem jest taki że TMY LR z hakiem nie załapie się na dopłate z "Mój elektryk" więc muszę kupić bez haka i doposażyć.