Ciechan
Fachowiec
a nie no, to faktycznie - warto było czekać!!!Nie wiem czy wiecie ale w trakcie jazdy sylwetka samochodu jest animowana
im szybciej jedziemy tym szybciej się kółka kręcą , nieźle
a nie no, to faktycznie - warto było czekać!!!Nie wiem czy wiecie ale w trakcie jazdy sylwetka samochodu jest animowana
Pokazywałem animację w innym wątkuNie wiem czy wiecie ale w trakcie jazdy sylwetka samochodu jest animowana
Tak jest jak piszesz...Dziś zauważyłem
żeby włączyć autopilota wystarczy prawą dźwignie lekko dotknąć na dół tak jakby w położenie neutralne
Jaki telefon?Kurcze, mam nową apkę na Androida i już całkiem przestał mi klucz w telefonie działać... Pomaga jednorazowo tylko wyłączenie i włączenie Bluetooth, co z tego kiedy po odejściu od samochodu już więcej się nie łączy. Restarty telefonu itd nic nie pomagają... Załamka...
Motorola G6, dobrej pory jakoś działała, a teraz w ogóle. Dodatkowo laguje strasznie: spróbujcie sobie postępować no głośnością mediów - jakaś masakra, po 10s opóźnienia, to samo ustawianie progu ładowania.Jaki telefon?
Sprawdź w aucie czy masz zarejestrowany telefon jako klucz - powinieneś mieć ikonkę telefonu i jego nazwę obok - gdzieś wrzucałem screen ode mnie - o tutaj:Motorola G6, dobrej pory jakoś działała, a teraz w ogóle. Dodatkowo laguje strasznie: spróbujcie sobie postępować no głośnością mediów - jakaś masakra, po 10s opóźnienia, to samo ustawianie progu ładowania.
Jak cofnąć się do poprzedniej wersji na Androidzie ktoś wie?