Wiesz, to moje oko to już trochę działa, może dlatego nie dostrzegam różnicy ? Poza tym, to było w ciemnym garażu, praktycznie przy oświetleniu wewnętrznym które nie jest równomierne na długości konsoli.jak nie widać?inny odcień.... ale no bardziej zblizony niż u mnie.
podeslesz link do gumki na napoje? masz taki idealnie przylegajacy a moj od chinczyka troche odstaje.....
mi wreszcie przyszedł po tygodniu wodzenia za nos przez kuriera Fedex - codziennie była wydawana paczka do dostarczenia a potem trafiała na magazyn z dopiskiem że mnie nie było pod danym adresem XDTylko, że sam w sobie knob jest grafitowy. A plastik taki bardziej w granat wpada? Na yt prawie takie same w wielu przypadkach wiec nie kumam. Podesle ktos posiadajacy knoba jak u Was to wyglada?
tak wożę bo ostatnio miałem przypadek że mój serwer się wysypał i nie chciał bramy otworzyć (uroki self-hostingu), ale już opanowanedzieki za fotki! u mnei to samo... wrócę do zamszu.... udalo sie odkleic wlasnie podgrzewajac.... i zakleje znowuale nowy przyszedl uszkodzony... ciekawe czy aliex wymieni
czy 40 zl w plecy
wozisz widze Nice pilotajedyna cholerna brama z ktora nie wspolpracuje Homelink
ale poradzilem sobie, bo tez mam Nice.... zalozylem dodatkowy radioodbiornik uniwersalny, zaprogramowalem pilot hormann i śmiga mi w tesli homelink
![]()
najprościej jak się dało, TeslaMate która raportuje lokalizację samochodu + home assistant który steruje bramą (otwórz/zamknij) patrząc czy auto wjeżdża czy wyjeżdża ze strefy. W bramie mam jakiś tani przekaźnik sonoffa podlutowany pod wejścia otwórz/zamknij/uchyl.a jak masz to rozwiazane? mi tez otwiera apka dom na ajfoniku - bo dolozylem jeszcze merosaa on dziala z appletv jako zewn ip. i tez mi otwiera nice brame i garaz.... ciekawe jak jest u Ciebie,