6a8

Posiadacz elektryka
Czy ktoś się orientuje jaką głębokość bieżnika mają nowe
michelin pilot sport 4 235 45 zr18 ( te montowane fabrycznie w TM3 ) ?

KrzysztofFly

Moderator
Ktoś tam na necie pokazywał pomiar nowej (w trochę innym rozmiarze 225/40ZR18) 7,4mm

krzyss

Pionier e-mobilności
Z pomiaru okolo 7,5mm mo wychodzilo

JM&JM

Posiadacz elektryka
Czy ktoś przyrabiał temat eksportu playlist z Tidala na Teslowego Soptify w ramach łączność premium? Jest to do wykonania?

Ratt

Posiadacz elektryka
Czy ktoś przyrabiał temat eksportu playlist z Tidala na Teslowego Soptify w ramach łączność premium? Jest to do wykonania?
Słabo to widzę. Próbowałem ze swojego konta Spotify na konto teslowe i się poddałem więc z Tidala pewnie jeszcze gorzej.

JM&JM

Posiadacz elektryka
Ja się zalogowałem na Tidalu w Tesli. Skoro mam konto Tidla to po co go eksportowac do Spotify?
Ja też mam zalogowanego Tidala ale zastawiałem się czy jest do ogarnięcia Spotify ze swoimi playlistami w Tesli i rezygnacja z Tidal którego i tak używam w 99% w Tesli

6a8

Posiadacz elektryka
Z pomiaru okolo 7,5mm mo wychodzilo
:confused:
No to drugie pytanie : moja ma 6.1 mm, i mam 1 szt uszkodzoną ( z boku ), wymieniać jedną, czy parę ????
( potencjalny dostawca mówi że nie ma dokładnych danych, ale nowa ma ok. 7 mm, i tolerancja jest podobno 1 mm )

krzyss

Pionier e-mobilności
No to drugie pytanie : moja ma 6.1 mm, i mam 1 szt uszkodzoną ( z boku ), wymieniać jedną, czy parę ????
( potencjalny dostawca mówi że nie ma dokładnych danych, ale nowa ma ok. 7 mm, i tolerancja jest podobno 1 mm )
1mm nic nie powinien zmienic, ale daj ja na tyl.
Albo kup dwie nowe i obie daj na tyl.
Jesli placi ubezpieczyciel to domagaj sie 4 nowych zgodnie z zaleceniami tesli.
Mozna im zrobic wyciag z instrukcji o rotacji opon itp.

pmlody

Pionier e-mobilności
Subaru dopuszczało 1mm roznicy na jednym kole, mimo mechanicznego rozdziału i stałego napędu na 4 koła. I w praktyce raz musiałem z tego skorzystać. 1 mm roznicy bym olał i założył 1 oponę (jeśli to 1mm przy poczatku, a nie końcu bieżnika). W zimowych, w tym roku niestety, musiałem zmienić, ale różnica była prawie 2mm w st. do nowej.