marco_25
Pionier e-mobilności
https://otoev.pl/stacje-ladowania-l...tacji-ladowania-samochodow-elektrycznych.htmlGdzie można obejrzeć mapę z ładowarkami Lidl-a? Na stronie Lidl-a widzę tylko listę.
chłopaki się starają uzupełniać na bieżąco.
https://otoev.pl/stacje-ladowania-l...tacji-ladowania-samochodow-elektrycznych.htmlGdzie można obejrzeć mapę z ładowarkami Lidl-a? Na stronie Lidl-a widzę tylko listę.
Zakopanego też nie mahttps://otoev.pl/stacje-ladowania-l...tacji-ladowania-samochodow-elektrycznych.html
chłopaki się starają uzupełniać na bieżąco.
Niestety, rozmawiałem kiedyś z ludźmi odpowiedzialnymi za te dane i są one dobrowolne.Hmm. Dane jakieś faktycznie nie pełne. Np. jest ładowarka Lidl w Zakopanem (ze 2 tygodnie temu nawet się na niej ładowałem podczas zakupów), a na mapce nie ma. To Lidl nie musi raportować wszystkich swoich ładowarek do UDT?
Właśnie chciałem sprawdzić na Twojej stronie @Michal czy Shell Szyce jest bo ostatnio nie widziałem i chyba coś nie wysypało.Niestety, rozmawiałem kiedyś z ludźmi odpowiedzialnymi za te dane i są one dobrowolne.
Tzn. samo zgłoszenie do UDT jest oczywiście obowiązkowe, ale dane w tym ich systemie teleinformatycznym już nie, a to jest system oddzielny.
Gdzie można obejrzeć mapę z ładowarkami Lidl-a? Na stronie Lidl-a widzę tylko listę.
UWAGA: Na wybranych stacjach ładowania samochodów trwają testy systemu płatności. W związku z pracami montażowymi na stacjach, niektóre z nich mogą być chwilowo nieczynne. Zostaną one uruchomione z powrotem po przeprowadzeniu konfiguracji i integracji terminala ze stacją. W przypadku dodatkowych pytań prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta.
Baranowo
ul. Szamotulska
Barczewo
ul. Wojska Polskiego 31A
Buczkowice
ul. Bielska
Bytom
ul. Żołnierska
Dąbrówka
ul. Różany Zakątek 23
Gliwice
ul. Toszecka (2 złącza: DC CHAdeMO, DC CCS)
Kłobuck
ul. Sienkiewicza 2
Kobyłka
ul. Napoleona 2H
Koronowo
al. Wolności 8B
Kosakowo
ul. Derdowskiego 68
Kraków
ul. Kocmyrzowska 2B
ul. Glogera 26
Krzeszowice
ul. Krakowska 35
Legnica
ul. Moniuszki
Leszno
ul. Antoniny 12 (2 złącza: AC Typ2, DC CCS)
Lubawa
ul. Toruńska 2
Lubin
ul. Ścinawska
Lublin
ul. Zelwerowicza
Łęczyca
ul. Poznańska 29
Łódź
ul. Liściasta
ul. Zgierska
ul. Żeromskiego 48-50 (2 złącza: DC CHAdeMO, DC CCS)
Modlnica
ul. Polna 1
Nowy Tomyśl
ul. Celna 4B
Piła
ul. Okrzei 2
Płock
ul. Kobylińskiego
Poznań
ul. Abp. Dymka 212
ul. Naramowicka 142
ul. Poszwińskiego 6
ul. Wilkońskich 1
Rokietnica
ul. Szkolna 15
Rudno
ul. Nowosolska
Rzeszów
ul. Armii Krajowej 98 (2 złącza: DC CHAdeMO, DC CCS)
Serock
ul. Warszawska 66
Skórzewo
ul. Poznańska 100 (1 złącze: AC Typ2)
Stary Konik
Stary Konik 35
Suwałki
ul. Reja 71
Swarzędz
ul. Polna 23
Świdnik
al. Lotników Polskich 58 (2 złącza: AC Typ2, DC CCS)
Świerklaniec
ul. Oświęcimska
Tarnów
ul. Kwiatkowskiego
Tłuszcz
ul. Przemysłowa
Toruń
ul. Lubicka
Warszawa
ul. Fort Służew 2 (2 złącza: DC CHAdeMO, DC CCS)
ul. Juranda
ul. Krakowska 79
ul. Modlińska 35
ul. Modlińska 324 (2 złącza: DC CHAdeMO, DC CCS)
ul. Pożaryskiego 31
ul. Puławska 540
ul. Rzeczypospolitej 29E (2 złącza: DC CHAdeMO, DC CCS)
ul. Żupnicza 15
Wrocław
ul. Piołunowa
Zakopane
ul. J. Zborowskiego 2a (2 złącza: DC CHAdeMO, DC CCS)
Zawiercie
ul. Leśna
Przy naszych sklepach są również dostępne płatne stacje ładowania Elocity. Lista ich lokalizacji znajduje się poniżej. Stacje są wyposażone w 3 złącza ładowania (AC Typ2, DC CCS, DC CHAdeMO).
Luboń
ul. Dębiecka 1A
Łeba
ul. Kościuszki 132
Poznań
ul. Kościelna 40
Warszawa
ul. Trakt Lubelski 367
Zalasewo
ul. Planetarna 20
Tak samo w Pruszczu Gdańskim jest od tygodnia w elocity.Najbardziej aktualna to lista na stronie Lidla nie była i nie jest, np. w Białymstoku przy ul. Popiełuszki od bodaj 25.04 ładowarka jest w Elocity. A nie ma jej na żadnej liście.