Model 3 performance właśnie dropnął

Bronek

Pionier e-mobilności
Sprawdziła się na pewnym spotkaniu moja ostatnia lekko rozwinięta odpowiedź na pytanie : dlaczego mam EV.. itp itd. ?
Tradycyjnie gdy już przeginałli, bufoniasto rzeklem :
"A bo mnie stać to mam ! " A to wku.. ia wielu, czasem też są tego konsekwencje: zarozumialec i szpaner, itd... Ja mam to w d... bo głupotę tępię od lat, a to niewielki tego koszt..
I potem m/w dodałem : że chciałem sprawdzić jak się tym jeździ, aby nie pierdzielić głupot . Test objął 3 różne elektryki bla bla bla , a wynik testu, to sprzedane 3 różne moje spaliniaki, które podobnie jak widzę parową lokomotywę mile wspomniam, tak jak stare dobre czasy.
Tak mnie wzięło na niemal literacką wypowiedź podczas jednej z kolacji szkoleniowych czy szkoleń kolacyjnych? Nie przekonałem pewnie nikogo ale już pytali konkretnie i bez złośliwości.
U mnie we wsi pojawiło się na ok 720 mieszkańców, kilka nowych EV, w tym z trzy Tesle

Last edited:
K

Konto_usuniete_2024-07-16

Gość
Tak zauważalnie jest sporo nowych BEVów na mieście Skody, KIA spory przyrost, mijałem nawet takie dziwadła z zielonymi tablicami jak Lexus, Hyundai chyba Kona z tymi światami paskami z tyłu i przodu OIDP, Jaguar, ulice dalej parkuje IONIQ 6 💪ludzie kupują prawie wszystko.

pmlody

Pionier e-mobilności
Bral bym perfa i wkladal kola 18” :)
Do poprzedniego dawalo sie jakies aftermarkety chyba instalowac.
Teraz minimum to 19” ?
Raczej nikt jeszcze nie miał okazji sprawdzic :D

nabrU

Moderator
Gratulacje, ale ja bym 'wymazał' numer telefonu... :sneaky:

nabrU

Moderator

lvlthn

Pionier e-mobilności
A czy nowi przyszli nabywcy są świadomi, że europejska wersja TM3P jest słabsza pod względem baterii i osiągów?