Model 3 performance właśnie dropnął

Michal

Moderator
Przecież on pisze o przejazdach, a nie prędkości. 😉

1000km/h pokazuje w ile godzin przejedziesz trasę 1000km
Ktoś chyba musi wrócić na lekcje fizyki ;)
km/h są jednostka prędkości i domyślam się, że się pomylił i chciał napisać 1000 km.

nabrU

Moderator
Ktoś chyba musi wrócić na lekcje fizyki ;)
km/h są jednostka prędkości i domyślam się, że się pomylił i chciał napisać 1000 km.

Oj tam, przecież to 'hyperscientist' jest to wie lepiej :p

lvlthn

Pionier e-mobilności
A to nie jest tak, że są wyższe opory toczenia, bo opona z tyłu jest jeszcze szersza?
(Niepotwierdzone info) 270/35 R20?

TomRS

Pionier e-mobilności
Dopuszczone opony w approvalu:
- 235/45R18 (FR)
- 235/40R19 (FR)
- 235/35R20 (FR)
- 245/35ZR20 (FR)
- 235/35R20 (F), 275/30R20 (R)
czyli na tylnej osi tak czy inaczej musi być 20 cali ? i 18 calowa felga wejdzie na te większe przednie hamulce ? ciekawe... wydaje mi się, że gdzieś czytałem, że minimum to 19 cali, ale mogę się mylić

pmlody

Pionier e-mobilności
czyli na tylnej osi tak czy inaczej musi być 20 cali ? i 18 calowa felga wejdzie na te większe przednie hamulce ? ciekawe... wydaje mi się, że gdzieś czytałem, że minimum to 19 cali, ale mogę się mylić
Może być jak w innych markach, że konkretną felga w małym rozmiarze wchodzi, a aftermarkety nie koniecznie.

Ratt

Posiadacz elektryka
W "starej" TM3P min. to 19 cali a w nowej się dopiero okaże?

K

Konto_usuniete_2024-07-16

Gość
Tesla łamie ludzi. Szwagier i jego kumpel, co mają benzynę zamiast krwi i wsiadają tylko do aut zaczynających się od V8 i 5 litrów pojemności, którzy od zawsze gardzili elektrycznymi gejowozidłami dla leszczy ogłosili coming out i nagle wyszło, że kumpel zamawia Tesle 3P, bo ma 3 sekundy do setki i musi być spoko samochód, więc szwagier niedługo będzie testował. 🤣

A tyle szydery ze mnie miał 🤭 i jak widać CCC.