coraz lepiejNajważniejsze wiadomości o samochodach elektrycznych - OTOEV.PL
Elektryczne wiadomości motoryzacyjne ⭐ Najważniejsze newsy na temat samochodów elektrycznych ⭐ Ciekawostki, kontrowersje, nowości.otoev.pl
coraz lepiejNajważniejsze wiadomości o samochodach elektrycznych - OTOEV.PL
Elektryczne wiadomości motoryzacyjne ⭐ Najważniejsze newsy na temat samochodów elektrycznych ⭐ Ciekawostki, kontrowersje, nowości.otoev.pl
Zwolnili ludzi w USA, Europa ma swój zespół i Polska też.żeby się nie okazało, że teraz wszystko co nowe mają w planach stanie po ostatnich zwolnieniach![]()
jak tak to uffff ... ulżyłoZwolnili ludzi w USA, Europa ma swój zespół i Polska też.
Amerykanie są (jak zresztą większość z nas) mocno egocentryczni, więc komunikaty brzmiały, jakby cały rozwój SuC miał się załamaćZwolnili ludzi w USA, Europa ma swój zespół i Polska też.
Tam większość tych planów to od lat jest "w planach" - tylko termin się zmienia i co roku jest przesuwany. Dlatego ja tam wiem jedno - w tym roku powinien być gotowy Szczecin, reszta to jakieś 1% szans (optymistycznie patrząc).Z planowanych na ten rok: Szczecina, Koszalina, Rumii, Poznania, Wrocławia, Rzeszowa i Gliwic buduje się tylko ten pierwszy a mamy już maj.
Myślę, że nie tylko bo np Bronek czy ja też mamy komfortowy dojazd nad morze 😜Z planowanych na ten rok: Szczecina, Koszalina, Rumii, Poznania, Wrocławia, Rzeszowa i Gliwic buduje się tylko ten pierwszy a mamy już maj.
Kiepska perspektywa na dalszą część roku. Komfortowy dojazd nad morze w tym roku będą mieli co najwyżej Niemcy 😃
Słabo to widzę...