Cześć, czy da się przegladac info o zajętości SuC bez posiadania samochodu?przykład z teraz - w zasadzie to nie jest żadna pora kumulacyjna a tak czy inaczej na trasie do CRO masz 15 min oczekiwania
Cześć, czy da się przegladac info o zajętości SuC bez posiadania samochodu?przykład z teraz - w zasadzie to nie jest żadna pora kumulacyjna a tak czy inaczej na trasie do CRO masz 15 min oczekiwania
NieCześć, czy da się przegladac info o zajętości SuC bez posiadania samochodu?
to i tak 20 km/h za dużoWystarczy, że zrobią mandaty w wysokości jak w Norwegii lub Szwecji i nagle wszyscy będą ostrożnie jeździć.
Ja sam mam ogromne porównanie jak jednocześnie wystrzeliły kwoty mandatów i cen paliwa w Polsce. Nagle jeżdżąc S7 na lewym pasie mogę trzymać 140km/h i na długości Kraków-Warszawa muszę ustąpić może 2-5 samochodom.
Dawniej? Co chwilę ktoś jechał 150+
Możesz oglądać stacje otwarte dla samochodów innych niż Tesla (poza Polską) w aplikacji mobilnej Tesli.Cześć, czy da się przegladac info o zajętości SuC bez posiadania samochodu?
a jaki jest powód wyłączenia 3 stanowisk?
Może do tego czasu już je ponownie uruchomią?
Można jeśli się wykupi ABRP premium
View attachment 17673
Nie, nie liczę na jasnowidza tylko pytam merytorycznie czy znany jest powód ich wyłączenia.liczysz na jasnowidza na forum ?
uważasz, że 3 szt dodatkowo działające odkorkują kumulację wakacyjną ... skoro w zwykły dzień się korkuje ... optymista![]()
Jeśli zyski z ich udostępniania przeznaczane są na dalszy rozwój SuC to chyba lepiej. Z naciskiem na "jeśli"Warto wspomnieć że ponad połowa ze 160 lokalizacji SuC jest otwarta na non-Tesla co nie pomaga.