2024.14

vista-LASH-resident

Posiadacz elektryka

Wygląda na to, że 2024.14.5 nie zobaczymy, 2024.14.6 ledwo się pojawiło i już jest na nim więcej aut niż na .5

piotrazz

Posiadacz elektryka

MrObi1

Nowy na Forum
w mojej MY jakoś ostatnio zauważyłem nową opcję:
1715587767993.png

nie jestem pewny przy jakiej aktualizacji to się pojawiło, ale działa jak na razie bezbłędnie..

dawidgora

Posiadacz elektryka
w mojej MY jakoś ostatnio zauważyłem nową opcję:
View attachment 17776

nie jestem pewny przy jakiej aktualizacji to się pojawiło, ale działa jak na razie bezbłędnie..
To już wpadło we wcześniejszej aktualizacji. Chyba w 2024.8.* dla TMY i starszej TM3

Pepek

Posiadacz elektryka
Wizualizacja jest zupełnie niepotrzbna, patrze na nią tylko gdy parkuje, najczesciej w takich przejazdowych miejscach żeby sie ustawić w jednej lini, tak aby przód ani tył nie wystawał za bardzo. Nawigacja też, wole z środkowego ekranu, a teraz patrzac to najbardziej bezużyteczna jest informacja o tym jaki bieg mamy aktualnie.
No wiadomo, jest to raczej gadżet do pokazywania innym niż coś praktycznego, jedynie ostatnio zauważyłem, że przydaje się do kontrolowania co dokładnie widzi auto na autopilocie.

piotrazz

Posiadacz elektryka
No normalnie Elon o mnie przy tej aktualizacji zapomniał - ehhhh ;););)
A może wkrótce będzie 2024.14.7 z brakującym autoparkowaniem i dlatego nie wypychają tego do wszystkich? Ciężko sie uzbroić w cierpliwość...

nabrU

Moderator
W TeslaFi widać, że 2024.14.6 poszło z kopyta, a u mnie jeszcze 2024.8.9...