Jutro będzieWygląda, już na masowe instalacje, ale ja też nie mam...
Bo stales na pasie do skrętu w lewo co na pewno zauważyła i zinterpretowała po Twoim zachowaniuO wizualizacjach świateł stopu i kierunkowskazów - Tak myślę, że one pokazują, jakiego zachowania komputer spodziewa się po danym pojeździe - a nie czy faktycznie są używane światła.
Oto anegdotka:
Dziś na skrzyżowaniu czekałem na zielone na pasie do lewoskrętu zaraz za beemką, której wygasł abonament na kierunkowskazy. Ale tesla na ekranie cały czas pokazywała, że ten samochód ma włączony kierunkowskaz. No i dobrze pokazywała, bo ta beemka faktycznie po paru dziwnych manewrach w końcu skręciła w lewo![]()
HL ma chyba jakiś problem z tym softem. Żadne źródło nie pokazało jeszcze ani jednego HL na 2024.14.6.Moja TM3 HL też jeszcze w kolejce. No nic - czekam dalej cierpliwie![]()
HL ma chyba jakiś problem z tym softem. Żadne źródło nie pokazało jeszcze ani jednego HL na 2024.14.6.
Coś mi tu śmierdzi czekaniem na jakąś kolejną wersję.
Zauwazylem to kilkukrotnie, niestety nie zawsze trafnie. Jest jednak chyba jakis model predykcyjny…O wizualizacjach świateł stopu i kierunkowskazów - Tak myślę, że one pokazują, jakiego zachowania komputer spodziewa się po danym pojeździe - a nie czy faktycznie są używane światła.
Oto anegdotka:
Dziś na skrzyżowaniu czekałem na zielone na pasie do lewoskrętu zaraz za beemką, której wygasł abonament na kierunkowskazy. Ale tesla na ekranie cały czas pokazywała, że ten samochód ma włączony kierunkowskaz. No i dobrze pokazywała, bo ta beemka faktycznie po paru dziwnych manewrach w końcu skręciła w lewo![]()
Też mi dziś wleciał update na intela ale nie miałem okazji jeszcze z nim jechać (bawiłem się tylko chwilę w garażu). Nie zauważyłem w menu wspomnianej w opisie aktualizacji funkcji odpowiedzialnej za włączanie sygnalizacji dźwiękowej o fotoradarze. Masz to u siebie? Czy też nie i w sumie to nic nie trzeba włączać a sygnalizacja i tak będzie (błąd w opisie aktualizacji)?spostrzeżenia:
- sygnalizacja dźwiękowa o fotoradarze jest dosyć odmienna od innych dźwięków (dobrze)