Rzekomo wczoraj wysłali moje dokumenty do rejestracji, odbiór również w Ząbkach. Jeżeli chodzi o odbiór to nic oprócz daty na fakturze, nie ustalono.Czy komuś z odbiorem w Ząbkach już wysłali dokumenty, czy to wszystko Katowice póki co? Mam nałożenie folii na 3.06 i nie wiem czy przekładać :/
Ja z kolei z tego samego statku odebrałem 06.03.2024 w Katowicach. Tego samego dnia w godzinach południowych dojechała laweta.Ja odbierałem 28 lutego, innym się udało 24.
Statek dotarł 15 lutego.
czyli umawiają odbiory jak samochody są jeszcze na lorach. Ciekawy jestem, ile trójek trafi na Katowic i gdzie je postawiąJa z kolei z tego samego statku odebrałem 06.03.2024 w Katowicach. Tego samego dnia w godzinach południowych dojechała laweta.
Różnie to jest, do mnie zadzwonili że jak auto właśnie zjechało z lawety i mogę przyjechać nawet dzisiaj. Ale jako że leasing nie miał jeszcze ogarniętych blach to czekałem kilka dniczyli umawiają odbiory jak samochody są jeszcze na lorach. Ciekawy jestem, ile trójek trafi na Katowic i gdzie je postawią
Datą odbioru w aplikacji się nie sugerujU mnie data odbioru w aplikacji 5.06 (Ząbki)![]()