Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

Jeffero

Zadomawiam się
Czy komuś z odbiorem w Ząbkach już wysłali dokumenty, czy to wszystko Katowice póki co? Mam nałożenie folii na 3.06 i nie wiem czy przekładać :/

CryMan02

Tesla 3 HL LR 2024 Q2 [zamówiona]
Czy komuś z odbiorem w Ząbkach już wysłali dokumenty, czy to wszystko Katowice póki co? Mam nałożenie folii na 3.06 i nie wiem czy przekładać :/
Rzekomo wczoraj wysłali moje dokumenty do rejestracji, odbiór również w Ząbkach. Jeżeli chodzi o odbiór to nic oprócz daty na fakturze, nie ustalono.

turbolak

Nowy na Forum
Info dla tych co zamawiali i nie mają jeszcze żadnego sygnału od Tesli: dostałem odpowiedź na pytanie kiedy mniej więcej przyjedzie moja sztuka, że data na fv nie jest datą końcową więc teoretycznie nie ma co się nią sugerować. Aktualnie w systemie szacunkowa data przybycia do Katowic to 28.05-03.06 a zamawiałem 24.04. Może po prostu nie wstrzeliłem się w pierwsze transporty, więc u niektórych może być podobnie

inter

Pionier e-mobilności
Ja odbierałem 28 lutego, innym się udało 24.
Statek dotarł 15 lutego.

adamq

Fachowiec
Ja odbierałem 28 lutego, innym się udało 24.
Statek dotarł 15 lutego.
Ja z kolei z tego samego statku odebrałem 06.03.2024 w Katowicach. Tego samego dnia w godzinach południowych dojechała laweta.

lukas220

Zadomawiam się
Ja z kolei z tego samego statku odebrałem 06.03.2024 w Katowicach. Tego samego dnia w godzinach południowych dojechała laweta.
czyli umawiają odbiory jak samochody są jeszcze na lorach. Ciekawy jestem, ile trójek trafi na Katowic i gdzie je postawią

Kszychu

Pionier e-mobilności
czyli umawiają odbiory jak samochody są jeszcze na lorach. Ciekawy jestem, ile trójek trafi na Katowic i gdzie je postawią
Różnie to jest, do mnie zadzwonili że jak auto właśnie zjechało z lawety i mogę przyjechać nawet dzisiaj. Ale jako że leasing nie miał jeszcze ogarniętych blach to czekałem kilka dni