lukas220
Zadomawiam się
Ale z zakładki "umów odbiór" czy z faktury?U mnie data odbioru w aplikacji 5.06 (Ząbki)![]()
Ale z zakładki "umów odbiór" czy z faktury?U mnie data odbioru w aplikacji 5.06 (Ząbki)![]()
Ani tu, ani tamAle z zakładki "umów odbiór" czy z faktury?
Chcieli przełożyć odbiór na następny dzień, ale zrobiłem małą awanturę i odbiór udało się wcisnąć na godzinę 17:00 tego samego dniaczyli umawiają odbiory jak samochody są jeszcze na lorach. Ciekawy jestem, ile trójek trafi na Katowic i gdzie je postawią
A jak to jest z leasingiem, dosyłają do nas dowód i tablice czy będą w miejscu odbioru auta? Ostatnio brałem leasing BMW więc naturalne były na miejscu, a jak to wygląda z Santander Leasing + Tesla?Leasing zarejestrował auto, teraz tylko czekać aż dojedzie do Ząbek![]()
Jeżeli załatwiałeś przez Tesle leasing to musisz z nimi ustalać.A jak to jest z leasingiem, dosyłają do nas dowód i tablice czy będą w miejscu odbioru auta? Ostatnio brałem leasing BMW więc naturalne były na miejscu, a jak to wygląda z Santander Leasing + Tesla?
No i dziś pani z Tesli mi powiedziała że widzi mój samochód w transporcie z datą dostawy na pierwszy tydzień czerwca. 😕 Eeh, a marzyłem że w długi weekend będę już jeździł nową Teslą 🙃Dziś dzwoniłem do Tesli podpytać czy nie ma jeszcze terminu odbioru? Pan na tyle nie był w stanie powiedzieć nawet przybliżonej daty że aż zaczął pytać czy ja hipotetycznie mógłbym odebrać samochód w pierwszym tygodniu następnego miesiąca. 😁
Ja podobnie jak kolega wyżej brałem z EVdlaCiebie, ale jako leasing mam santandera. U mnie wyglądało to tak że w dzień odbioru trzeba było sobie odebrać blachy i miękki dowód od rejestratorki. Ale zostałem wyręczony przez chłopaków z evdlaciebie, więc oni przywieźli mi blachy do salonuA jak to jest z leasingiem, dosyłają do nas dowód i tablice czy będą w miejscu odbioru auta? Ostatnio brałem leasing BMW więc naturalne były na miejscu, a jak to wygląda z Santander Leasing + Tesla?