Czy te ceny ładowania to są podane w poszczególnych krajach w których się będę ładował czy chodzi o to ze jak mam konto założone w PL to wszędzie płacę jednakową kwotę czyli np: 3,50 PLN bez abonamentu?
GW już nie ma roamingu wiec zapłacisz stawkę 3.5. Ionity to na chwile obecną najsensowniejszy operator do podróżowania po Europie bez dziesiątek aplikacji i wreszcie z dostępną ceną. Czekam na ruch GW.
Czy te ceny ładowania to są podane w poszczególnych krajach w których się będę ładował czy chodzi o to ze jak mam konto założone w PL to wszędzie płacę jednakową kwotę czyli np: 3,50 PLN bez abonamentu?
"The contract may be terminated at any time with effect from the next Billing Date which will be displayed in your user account. Billing Date: The Basic Fee will be invoiced monthly on the day of activation of the PASSPORT Tariff."
Czyli inaczej, niż było. Ja to rozumiem, że jak np. uruchomię abonament dzisiaj (28.05.2024) i zrezygnuję np. 15.06.2024, to abonament będzie trwał do 28.06.2024 (a nie 30 dni od rezygnacji, jak było poprzednio).