inter
Pionier e-mobilności
Chyba tylko Samsung serii S i Pixele mają UWB.Android nie otwiera
I znalazłem ze niektóre modele Xiaomi i Honor.
Chyba tylko Samsung serii S i Pixele mają UWB.Android nie otwiera
Jestem ciekaw jak będzie działać w Polsce, rozpoznawanie znaków. Na zachodzie, chwalą trafność rozpoznawania znaków.
Teraz też znaki rozpoznaje dobrze, tylko jakby nie ma świadomości, że skrzyżowanie odwołuje znakJestem ciekaw jak będzie działać w Polsce, rozpoznawanie znaków. Na zachodzie, chwalą trafność rozpoznawania znaków.
Generalnie chodzi o wszystkie znaki.Mowa o ograniczeniach prędkości? Czy jakichś innych znakach?
Itp ..Są wioski gdzie osiąga 50km/h przy tablicy końca obszaru zbudowanego .Teraz też znaki rozpoznaje dobrze, tylko jakby nie ma świadomości, że skrzyżowanie odwołuje znak
Nie do końca, jak ma znak 30 km który dotyczy tylko ciężarówek. Pokazuje 30. A jest 50Teraz też znaki rozpoznaje dobrze, tylko jakby nie ma świadomości, że skrzyżowanie odwołuje znak
Generalnie chodzi o wszystkie znaki.
Ktoś na forum przytoczył przykład, że w drodze do pracy ma 28 znaków, kiedyś rozpoznawał 8-12, po aktualizacji rozpoznał 26 na 28 znaków. Inna osoba stwierdziła, że rozpoznał u niego 100% znaków, ale tam było tylko 11.
To akurat z forum niemieckiego.To jest polski przypadeki te odwoływania znaków
. Dlatego zapytałem bo ja nigdy w TM3 problemów z rozpoznawaniem znaków nie miałem.