2024.14

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności
Jestem ciekaw jak będzie działać w Polsce, rozpoznawanie znaków. Na zachodzie, chwalą trafność rozpoznawania znaków.

nabrU

Moderator
Jestem ciekaw jak będzie działać w Polsce, rozpoznawanie znaków. Na zachodzie, chwalą trafność rozpoznawania znaków.

Mowa o ograniczeniach prędkości? Czy jakichś innych znakach?

inter

Pionier e-mobilności
Mowa o ograniczeniach prędkości? Czy jakichś innych znakach?
Generalnie chodzi o wszystkie znaki.
Ktoś na forum przytoczył przykład, że w drodze do pracy ma 28 znaków, kiedyś rozpoznawał 8-12, po aktualizacji rozpoznał 26 na 28 znaków. Inna osoba stwierdziła, że rozpoznał u niego 100% znaków, ale tam było tylko 11.

Bronek

Pionier e-mobilności
Teraz też znaki rozpoznaje dobrze, tylko jakby nie ma świadomości, że skrzyżowanie odwołuje znak
Itp ..Są wioski gdzie osiąga 50km/h przy tablicy końca obszaru zbudowanego .
W czasach popularnych śmitników skrzynki pocztowe byly by pełne mandatów

inter

Pionier e-mobilności
Teraz też znaki rozpoznaje dobrze, tylko jakby nie ma świadomości, że skrzyżowanie odwołuje znak
Nie do końca, jak ma znak 30 km który dotyczy tylko ciężarówek. Pokazuje 30. A jest 50

nabrU

Moderator
Generalnie chodzi o wszystkie znaki.
Ktoś na forum przytoczył przykład, że w drodze do pracy ma 28 znaków, kiedyś rozpoznawał 8-12, po aktualizacji rozpoznał 26 na 28 znaków. Inna osoba stwierdziła, że rozpoznał u niego 100% znaków, ale tam było tylko 11.

To jest polski przypadek :p i te odwoływania znaków :rolleyes:. Dlatego zapytałem bo ja nigdy w TM3 problemów z rozpoznawaniem znaków nie miałem.

inter

Pionier e-mobilności
To jest polski przypadek :p i te odwoływania znaków :rolleyes:. Dlatego zapytałem bo ja nigdy w TM3 problemów z rozpoznawaniem znaków nie miałem.
To akurat z forum niemieckiego.