dotrzymując słowa

przy odbiorze pełna profeska, podobało mi to szybkie wydanie samochodu. od soboty mam przejechane 500km więc wrażenia z jazdy są wspaniałe - to jest to czego potrzebowałem i oczekiwałem po tym samochodzie

z mankamentów ale to były drobnostki to na masce i na wewnętrznych stronach lusterek miałem takie rdzawe plamki, jakby jakiś nalot (może złapany w trakcie podróży statkiem lub w porcie). Zostało to natychmiast usunięte przy odbiorze bez śladu. Natomiast oprócz tego miałem na wewnętrznym słupku pomiędzy przednimi i tylnymi drzwiami porysowany plastik - zgłosiłem ale udało się tego rozwiązać w trakcie wizyty. Zgłosiłem wczoraj przez aplikację w ciągu 24h - czekam aktualnie na odpowiedź - mam nadzieję, że nie będzie problemu z wymianą tego elementu.
Z takich rzeczy na które zwracałem uwagę przy odbiorze, to wszystkie elementy spasowane dobrze, listwa LED przechodząca na drzwi również jest równo, na podwoziu żadnych śladów uderzenia pod baterią (np. przy wyładowywaniu statku).
Z Warszawy wracałem w trybie chill, ale wczoraj włączyłem tryb normalny, który potrafi uzależnić

komfort, cisza, kultura pracy zawieszenia - wszystko na plus.
Jedynie na mokrej nawierzchni trzeba ostrożniej bo wczoraj zdarzyła mi się sytuacja, że na dwupasmówce lekko tył samochodu zapracował
Dodatkowo wczoraj wleciała aktualizacja 2024.14.9, która instalowała się aż 1 godzinę ale ostatecznie pomyślnie została zainstalowana. Przełączyłem wcześnie na zaawansowane preferencje aktualizacji i trochę posiedziałem w samochodzie konfigurując go, aż nagle dostałem powiadomienie że jest dostępna aktualizacja.
W razie pytań lub potrzeby czegoś uszczegółowienia jestem do dyspozycji