S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
no to jest rodzaj wyzwaniaRenault za ćwierć bańki 🤯
no to jest rodzaj wyzwaniaRenault za ćwierć bańki 🤯
niestety czarno to widzę i tak jak wcześniej napisałem Scenic został na początku zabity ceną( dobry przykład Ariya), rozsądnie patrząc może byłoby jakieś zainteresowanie w okolicy 160kZa 250k, nie patrząc już na markę, największa wada to napęd FWD i jednak nie za duża moc. Nawet wczoraj z ciekawości zahaczyłem o salon Nissana i za 258k do wzięcia stała Ariya, wersja AWD prawie na full wypasie. Większa moc, lepsza trakcja, bateria ta sama, reszta to już kwestia gustu. Może będą z czasem jakieś promki w Reanult, bo inaczej słabo to widzę.
oj te francuzikiOferta od Renault:
Leasing na 2 lata, 0% opłaty wstępnej, 40% wartość wykupu. Całkowity koszt leasingu 112procent. Rata? 7700 z Vat![]()
Bez jaj, nie przeginajmy w drugą stronę. Mówimy o sporym samochodzie z baterią 87 kWh. Za 160 to ciężko kupić SUVa tej klasy z mikrym silniczkiem spalinowym.niestety czarno to widzę i tak jak wcześniej napisałem Scenic został na początku zabity ceną( dobry przykład Ariya), rozsądnie patrząc może byłoby jakieś zainteresowanie w okolicy 160k
no nie wiem za 165k jest MG4 z bateria 77kWH i za wielu chętnych nie ma a wyżej już mamy Tesle za 195k, raczej nikt nie kupi Scenika za cenę TesliBez jaj, nie przeginajmy w drugą stronę. Mówimy o sporym samochodzie z baterią 87 kWh. Za 160 to ciężko kupić SUVa tej klasy z mikrym silniczkiem spalinowym.
Dokładnie. Sądzę, że wiele osób, które nie zaglądało w cenniki ostatnio może się zdziwić. Sensownie wyposażony SUV segmentu C popularnych marek to dzisiaj okolice 200k.Bez jaj, nie przeginajmy w drugą stronę. Mówimy o sporym samochodzie z baterią 87 kWh. Za 160 to ciężko kupić SUVa tej klasy z mikrym silniczkiem spalinowym.
Nie każdy akceptuje Teslę i nie każdy kupi chińczyka, zwłaszcza że to nie ten rozmiar samochodu. Cena to nie jedyne kryterium przy wyborze samochodu.no nie wiem za 165k jest MG4 z bateria 77kWH i za wielu chętnych nie ma a wyżej już mamy Tesle za 195k, raczej nikt nie kupi Scenika za cenę Tesli
Tylko jednak Scenic to większe auto od MG4, więc wyższa cena jest zrozumiała. Ale warunki finansowania to ponury żart.no nie wiem za 165k jest MG4 z bateria 77kWH i za wielu chętnych nie ma a wyżej już mamy Tesle za 195k, raczej nikt nie kupi Scenika za cenę Tesli