Cybertruck - wątek ogólny

miv

Posiadacz elektryka
Dzisiaj i ja widziałem na żywo. Odwiedzili Edynburg w ramach Europe Odyssey.
Nie można było wejść do środka ani dotknąć. Obok stały otwarte 3 i Y, gdzie dużo dzieciaków wchodziło. Pani z Tesli, ktora ze mną rozmawiała miała amerykański akcent, więc chyba przyleciała cała ekipa a nie tylko samochód.
1000003326.jpg1000003327.jpg1000003328.jpg1000003329.jpg1000003330.jpg

Michal

Moderator

daniel

Señor Meme Officer
Fajnie przedstawione, zawiera chyba wszystkie aspekty. Nie jest to wersja produkcyjna, która była dostarczana wczoraj klientom, a jeden z ostatnich prototypów.

samochód absolutnie futurystyczny i ciekawy ale na to na prawdę trzeba mieć kasę bo raczej mało kto go będzie miał jako ,,jedyny ,,samochód a przeważnie jako kolejny

KrzysztofFly

Moderator
Miałem jechać i zobaczyć, ale to bez sensu tylko dla niego robić 500km, bo równie dobrze mogli by postawić atrapę
Ale mógłbyś także przy okazji zużyć trochę tych darmowych kilometrów ;)

Adamm

Zadomawiam się
Ktoś dziś w środę widział Cybertrucka w Ząbkach, czy do Norblina zawieźli? Pytam bo jutro z rana znikam na dlużej a chce młodemu pokazać co Tata kiedyś kupi po Yku. 😁

Bronek

Pionier e-mobilności
Ludzie się"prują" na EW, jaki to badziew , źle poskładany , bo limuzyna to nie jest i raczej do takiej nie aspiruje.
Ciekawe czy to prawda ? .
Wszelkie dane aby był szrotem , to jak zwykle dane internetowe, na ogół od tych co Pan Bozia ich nie lubi i karze .W Raju im to wynagrodzi lektyką niesioną przez nagie hurysy . Zresztą kto lubi marudy? :)
Miałem jechać zobaczyć , ale jak mam to robić z odległości metra i zza sznurka, to poczekam na homologację i sobie pooglądem u siebie we wsi.