Których Ty nie płaciłeś, nie płacisz i nie będziesz płacił.Ale co ja sobie znalazlem?
To sa stawki mojego operatora
Jeśli nadal nie zrozumiałeś, to trudno, czytaj od początku aż pojmiesz.
EOD
Których Ty nie płaciłeś, nie płacisz i nie będziesz płacił.Ale co ja sobie znalazlem?
To sa stawki mojego operatora
Juz teraz place 20zl z gniazdka, w nocnej taryfie mam prad po jakies 0,95gr wiec jak doliczysz straty wyjdzie 20zl 100kmSię nie dziwię, że człowiek się denerwuje jak kupi elektryka i się dowiaduje, że będzie tak drogo jak jakimś dieslem czy hybrydą. Dopóki będzie do 20 zl/100 km z gniazda to wg mnie dobrze. Spaliniak 300 konny że 12l spali, tj ok 80 zł
Pisząc, że już teraz płacisz 20 zł zakładasz, ze od Lipce będzie więcej. Wg mnie będzie mniej.Juz teraz place 20zl z gniazdka, w nocnej taryfie mam prad po jakies 0,95gr wiec jak doliczysz straty wyjdzie 20zl 100km
A ja zakladam ze bedzie 10-20% drozej, ale nie wiem realnie co oni tam mieszaja.Pisząc, że już teraz płacisz 20 zł zakładasz, ze od Lipce będzie więcej. Wg mnie będzie mniej.
Teraz po przekroczeniu limitu 1 kWh kosztuje 69 gr netto. Od lipca 50 gr. Jeśli opłaty dystrybucyjne się nie zmienia to będziesz za ładowanie auta płacił 19 gr netto tj 23 gr brutto mniej.A ja zakladam ze bedzie 10-20% drozej, ale nie wiem realnie co oni tam mieszaja.
Pewnie wiecej bede wiedzial w grudniu czy styczniu jak dostane rachunek za prad z nowymi stawkami![]()
Też nie ogarniam tych podwyżek, jakby nie mogli tego jakoś wyraźnie określić. Ceną prądu tyle i tyle, nie, że netto + VAT + opłaty przesyłowe + mocowe, pochlastać się można.
Czy mógłby mi ktoś napisać ile po podwyżkach brutto ze wszystkimi opłatami będzie mnie kosztował 1kwh w PGE w taryfie nocnej w PGE g12w ?t niee
Ale jakie podwyzki kolego?Też nie ogarniam tych podwyżek, jakby nie mogli tego jakoś wyraźnie określić. Ceną prądu tyle i tyle, nie, że netto + VAT + opłaty przesyłowe + mocowe, pochlastać się można.
Czy mógłby mi ktoś napisać ile po podwyżkach brutto ze wszystkimi opłatami będzie mnie kosztował 1kwh w PGE w taryfie nocnej w PGE g12w ?