Wrażenia z jazdy testowej TM3P z Niemiec:
"
Cześć, byłem dzisiaj w Düsseldorfie na (podobno pierwszej) jeździe próbnej. Zamówiłem czarny/czarny zaraz potem. Było kilka czarnych i czerwonych, które były natychmiast dostępne, ale nadal muszą zostać zatwierdzone w tym miesiącu #endofquarter
VIN dotarł, właśnie zapłaciłem, więc mimo wszystko sprawy toczą się szybko. Mam nadzieję, że nie będę musiał długo czekać na dokumenty.
Wrażenia z jazdy próbnej:
Fotele są niesamowite
Chłodzenie siedzeń działa świetnie
System dźwiękowy jest o niebo lepszy od mojego starego.
Pasek LED jest stylowy, ale nie wszędzie pasował.
Osiągi:
0-100 było znacznie szybsze niż w moim M3P 12/21 zmierzone 3,02 (ale tylko z aplikacją mobilną iPhone 15P), więc nie bierz tego zbyt poważnie.
100-200 9.4 zmierzone na A46 (bateria 88%, temperatura zewnętrzna 19 stopni). Nie wydaje się szybszy niż mój stary samochód na górze, ale na dole tak, może naprawdę szerokie tylne opony dają mu jeszcze większą przyczepność z przodu! Zawieszenie nie ma porównania z moim starym M3P, to naprawdę świetna zabawa. Na skrzyżowaniach autostradowych można naprawdę ostro wchodzić w zakręty (oczywiście bez narażania siebie i innych). Nie byłem w stanie przetestować długich zakrętów przy dużych prędkościach. Pozwolono mi jeździć samochodem tylko przez 40 minut, ponieważ wszyscy tam byli wyczerpani, a następni już czekali.
Przetłumaczono z DeepL.com (wersja darmowa)"