2024.20

to_masz

Posiadacz elektryka
całą noc online - ale why ????
i dlatego pobierał prąd
Zalinkuję tylko dwie pozycje z miliona dostępnych artykułów ;)

tomA

Posiadacz elektryka
Zalinkuję tylko dwie pozycje z miliona dostępnych artykułów ;)

czytalem ;-) mam nadzieje ze to nie wina softu wiec dam jakos sobie rade bo obecnie auto stoi i jest uśpione i nic nie pobiera, ale dziwne że po aktualizacji tak się dzieje... znajdę przyczynę

inter

Pionier e-mobilności
A u mnie dziś 5 kWh w ciągu nocy pobrał !!! i do tego specjalnie był nie zamknięty (bez sentry, alarmów) czyli jak zazwyczaj....
Nie jestem lajkonikiem - auto mam ponad rok (i jeżdżę już ponad 43k km) i pierwszy raz takie jaja....
no i ja mam nową wersję od soboty - wersję: 2024.20.1 więc się nie cieszcie tylko obserwujcie baterie ;-)
Piszą, że w niektórych przypadkach większe zużycie może byc wynikiem, nieaktualnej apki na telefonie.

tomA

Posiadacz elektryka
Znalazłem w ustawieniach sentry że lokalizację dom mam wyłączoną. 😳 nic nie zmieniałem w ustawieniach bo auto stało po aktualizacji i nawet nie jeździłem. Więc tak jakby samo po aktualizacji odchaczylo mi lokalizacje dom. Mam nadzieję że to to i zobaczymy tej nocki. Mam nadzieję że będzie ok i ferment siałem o błędy w sofcie. 😂

inter

Pionier e-mobilności
Znalazłem w ustawieniach sentry że lokalizację dom mam wyłączoną. 😳 nic nie zmieniałem w ustawieniach bo auto stało po aktualizacji i nawet nie jeździłem. Więc tak jakby samo po aktualizacji odchaczylo mi lokalizacje dom. Mam nadzieję że to to i zobaczymy tej nocki. Mam nadzieję że będzie ok i ferment siałem o błędy w sofcie. 😂
Tez zauważyłem, że czasami cos wyłaczy po aktualizacji, ostatnio zawsze po aktualizacji sprawdzam ustawienia.