Jak tam Wasze wnioski?

bulwiasty

Nowy na Forum
Hej,
Moja sprawa wygląda następująco:
- 06.02.2024 - podpisanie umowy z PKO Leasing, wypełnienie dokumentów do BOŚ
- 08.05.2024 - umowa otrzymana od BOŚ, podpisana następnego dnia i odesłany przez PKO Leasing

Od podpisania umowy oczekuję na podpisanie umowy ze strony BOŚ. Ani leasing ani infolinia NFOŚiGW podana na stronie programu"Mój Elektryk" nie jest w stanie mi powiedzieć co się dzieje z moją umową i czy środki na tą umowę zostały zabezpieczone. Sytuacja kuriozalna.

Czy mieliście podobny czas oczekiwania pomiędzy podpisaniem umowy leasingowej a umową od BOŚ? Jak długo czekaliście na odesłanie podpisanej umowy przez BOŚ po waszym podpisie?

inter

Pionier e-mobilności
Hej,
Moja sprawa wygląda następująco:
- 06.02.2024 - podpisanie umowy z PKO Leasing, wypełnienie dokumentów do BOŚ
- 08.05.2024 - umowa otrzymana od BOŚ, podpisana następnego dnia i odesłany przez PKO Leasing

Od podpisania umowy oczekuję na podpisanie umowy ze strony BOŚ. Ani leasing ani infolinia NFOŚiGW podana na stronie programu"Mój Elektryk" nie jest w stanie mi powiedzieć co się dzieje z moją umową i czy środki na tą umowę zostały zabezpieczone. Sytuacja kuriozalna.

Czy mieliście podobny czas oczekiwania pomiędzy podpisaniem umowy leasingowej a umową od BOŚ? Jak długo czekaliście na odesłanie podpisanej umowy przez BOŚ po waszym podpisie?
Generalnie ci co biorą leasing, czekają bardzo długo.

inter

Pionier e-mobilności
Dzięki za wartościową odpowiedź...
Wszystko zalezy gdzie był leasing, niektórzy czekają po pół roku. Najlepiej zawsze uderzać tam gdzie był leasing. Są przypadki, że wnioski leżą i kwiczą, bo czekaja na podpisanie przelewów, przez zarząd NFOŚiGW.

inter

Pionier e-mobilności
Dzisiaj 25.06 złożyłem wniosek- także czas start - brana za gotówkę na prywatną osobę- może w 30 dni oddadzą :) poinformuję jak będzie przyznany zwrot
Napewno nie w 30 dni.

Przemmo

Posiadacz elektryka
Dorzucili właśnie 60 baniek 😁

celll19

Zadomawiam się
Dorzucili właśnie 60 baniek 😁

Dzięki za informację. Od razu mi lepiej. Auto w drodze do PL a ja już się martwiłem że nie zdążę złożyć wniosku o dotacje.

elektromobilny

Zadomawiam się
Dzisiaj 25.06 złożyłem wniosek- także czas start - brana za gotówkę na prywatną osobę- może w 30 dni oddadzą :) poinformuję jak będzie przyznany zwrot
Możesz podpowiedzieć co powinienem dopilnować do wniosku? Terminy dokumenty itp? Kupuję T3 za gotówkę na firmę z rozliczeniem 100% VATu.