2024.26

qb4hkm

Pionier e-mobilności
To miałem na myśli. Jeżeli wydanie które mam dostać ma niską podaż to lepiej pominąć. Teraz przed instalacja 20.9.1 sprawdziłbym czy chociaż 5% aut dostało ten update
Jak bym był w takim limbo to bym pisał do Tesli, serwis może wymusić update.

cwireq

Posiadacz elektryka
Jak bym był w takim limbo to bym pisał do Tesli, serwis może wymusić update.
Poczekam do 12stego. Wtedy minie 2msc bez update i zaatakuje chyba. Do Ząbek mam 20km

r00tku

Posiadacz elektryka
Nie ma się co spinać - dostaniecie wersję, jak będzie gotowa dla Waszego pojazdu. Wiadomo, że każdy chciałby mieć to pod kontrolą, ale to tak nie działa - to nie Linux :D
Technicznie rzecz biorąc to infotainment używa jądra Linuksa pod spodem :)

aadam75

Zadomawiam się
Z 2024.26.3.1 do 2024.26.8
U mnie kilka dni temu weszły na raz 2024.26.3.1. i 2024.26.7, ale w tej pierwszej nie pokazuje na liście opcji opisanej jako Wizualne ograniczenie prędkości. Czyli teoretycznie nie czyta online znaków, a niby powinien.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Technicznie rzecz biorąc to infotainment używa jądra Linuksa pod spodem :)
Tam pod spodem nawet jakieś X'y siedzą, widziałem dość ciekawe menu żywcem przypominające coś typu xfce w samochodzie mobilka który miał specjalne oprogramowanie (mógł np. odpalić track mode w Y RWD).

Pabloss

Posiadacz elektryka
U mnie kilka dni temu weszły na raz 2024.26.3.1. i 2024.26.7, ale w tej pierwszej nie pokazuje na liście opcji opisanej jako Wizualne ograniczenie prędkości. Czyli teoretycznie nie czyta online znaków, a niby powinien.
Dzisiaj dopiero mogłem sprawdzić czytanie znaków on-line (kurdeeee pierwszy dzień po urlopie :-() i na DTŚ przy odcinkowym pomiarze prędkości gdzie jest 80 km/h zerwali asfalt i dali 40 km/h na pewnym odcinku. Samochód przeczytał to poprawnie i wyświetlał i zwolnił do 40 km/h.