Jak bym był w takim limbo to bym pisał do Tesli, serwis może wymusić update.To miałem na myśli. Jeżeli wydanie które mam dostać ma niską podaż to lepiej pominąć. Teraz przed instalacja 20.9.1 sprawdziłbym czy chociaż 5% aut dostało ten update
Jak bym był w takim limbo to bym pisał do Tesli, serwis może wymusić update.To miałem na myśli. Jeżeli wydanie które mam dostać ma niską podaż to lepiej pominąć. Teraz przed instalacja 20.9.1 sprawdziłbym czy chociaż 5% aut dostało ten update
Poczekam do 12stego. Wtedy minie 2msc bez update i zaatakuje chyba. Do Ząbek mam 20kmJak bym był w takim limbo to bym pisał do Tesli, serwis może wymusić update.
Ale to zdalnie ogarniają, pisz śmiało.Poczekam do 12stego. Wtedy minie 2msc bez update i zaatakuje chyba. Do Ząbek mam 20km
Przez appke piszą że wizyta za 9 dniAle to zdalnie ogarniają, pisz śmiało.
Technicznie rzecz biorąc to infotainment używa jądra Linuksa pod spodemNie ma się co spinać - dostaniecie wersję, jak będzie gotowa dla Waszego pojazdu. Wiadomo, że każdy chciałby mieć to pod kontrolą, ale to tak nie działa - to nie Linux![]()
U mnie kilka dni temu weszły na raz 2024.26.3.1. i 2024.26.7, ale w tej pierwszej nie pokazuje na liście opcji opisanej jako Wizualne ograniczenie prędkości. Czyli teoretycznie nie czyta online znaków, a niby powinien.Z 2024.26.3.1 do 2024.26.8
jak wiekszosc sprzetów na rynkuTechnicznie rzecz biorąc to infotainment używa jądra Linuksa pod spodem![]()
Tam pod spodem nawet jakieś X'y siedzą, widziałem dość ciekawe menu żywcem przypominające coś typu xfce w samochodzie mobilka który miał specjalne oprogramowanie (mógł np. odpalić track mode w Y RWD).Technicznie rzecz biorąc to infotainment używa jądra Linuksa pod spodem![]()
Dzisiaj dopiero mogłem sprawdzić czytanie znaków on-line (kurdeeee pierwszy dzień po urlopie :-() i na DTŚ przy odcinkowym pomiarze prędkości gdzie jest 80 km/h zerwali asfalt i dali 40 km/h na pewnym odcinku. Samochód przeczytał to poprawnie i wyświetlał i zwolnił do 40 km/h.U mnie kilka dni temu weszły na raz 2024.26.3.1. i 2024.26.7, ale w tej pierwszej nie pokazuje na liście opcji opisanej jako Wizualne ograniczenie prędkości. Czyli teoretycznie nie czyta online znaków, a niby powinien.