2024.26

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
A miał ktoś z Was tak, że przestały się pokazywać ikonki ostatnio otwartych aplikacji, na pasku w sekcji ostatnio otwieranych aplikacji ? 😉 U mnie czego bym ostatnio nie otwierał … pusto

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
A miał ktoś z Was tak, że przestały się pokazywać ikonki ostatnio otwartych aplikacji, na pasku w sekcji ostatnio otwieranych aplikacji ? 😉 U mnie czego bym ostatnio nie otwierał … pusto
Działa tak jak dawniej.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
No to mam jakiś problem, którego restart z rolek nie rozwiązuje 😉

Hubi

Fachowiec
Miałem tak po jednej z poprzednich aktualizacji. Zanim poważnie zacząłem myśleć, co z tym zrobić, to samo się naprawiło (kilka dni) ;)

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Rolki nie dały efektu, wyłączenie zasilania z menu i odczekanie 2min też nic. Ale raz kozie śmierć - przywróciłem auto do ustawień fabrycznych i wróciło do normy (szkoda bo straciłem statystyki spalania i pewnie kalibracja kamer mnie czeka) 😉

Ale jakby ktoś miał podobnie, to … 😉

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Po przywróceniu do ustawien fabrycznych, jest taka sytuacja że mam 2024.26.8 i … brak YT Music, Amazon Music, i innych ostatnio dodanych … ki czort ? 😉

Można Teslę stuknąć „zrestartować” jakoś twardziej ?
Tak żeby wymusić pobranie całej wersji od nowa na „czysto” ?

IMG_3127.jpeg

adamq

Fachowiec
Teoretycznie można spróbować zrobić tak:

Nie odpowiadam za ewentualne problemy, gdyż osobiście tego nie robiłem :)

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
No gość jesteś, wszedł strzelił, trafił 😉 … tyle że ja tego nie wyłączałem, składając moje ostatnie problemy, wygląda na to jakby się mój profil „posypał” podczas którejś aktualizacji 🤷

IMG_3129.png

Last edited:

piotrpo

Pionier e-mobilności
tyle że ja tego nie wyłączałem
Zrobiłeś przywrócenie ustawień fabrycznych. Do tego profil zapisany w chmurze i cholera wie kiedy i w jaki sposób leci z tego miejsca. Software masz taki jak wszyscy, więc została konfiguracja. Szczęście, że trafiło akurat na taki parametr, który można zmienić.