Ten mi się podoba 👍 tylko daleko, bo koło Stuttgartu…Pierwsze lepsze ogłoszenie: https://www.mobile.de/pl/Samochod/S...2024,ful:electricity/pg:vipcar/391397439.html
Tak. Tylko musi mieć minimum 6 miesięcy i minimum 6 tys km.Reasumując koszt to tylko zakup i u nas już daniny nie uiszczasz?
Ale po co? Przecież możesz sobie jechać do DE na serwis mając blachy PL.Bo jeszcze jest opcja (skoro serwis tylko w DE) żeby to kupić córce, zarejestrować u niej, a jeździć tutaj… hmmm.🤔
Ładowałem się w DE tylko dwa razy:Ile przejechałeś km pomiędzy superchargerami najwięcej?
ok, a jak padnie tak, że na kołach nie dojedziesz do DE? albo w ogóle nie ruszysz z pod domu...?Ale po co? Przecież możesz sobie jechać do DE na serwis mając blachy PL.
A co byś zrobił gdyby istniał serwis w PL?ok, a jak padnie tak, że na kołach nie dojedziesz do DE? albo w ogóle nie ruszysz z pod domu...?
jak jesteś na takie sytuacje przygotowany?
zazwyczaj są 2 opcje:ac assistance, lub jakiś rodzaj mobilności od producenta pojazdu...A co byś zrobił gdyby istniał serwis w PL?
W sensie chodzi Ci o zastępcze auto?zazwyczaj są 2 opcje:ac assistance, lub jakiś rodzaj mobilności od producenta pojazdu...
w sensie dojechania do serwisu... albo bierzesz lawetę z ac albo a assistance producenta...W sensie chodzi Ci o zastępcze auto?
No to bierzesz tą samą lawetę na własny koszt. Tak - istnieje takie ryzyko. Ale przez 30 lat jeżdżenia samochodami jeszcze takiej potrzeby nie miałem, to może i teraz się nie zdarzy. A jeśli już to zapłacę za lawetę - trudno.w sensie dojechania do serwisu... albo bierzesz lawetę z ac albo a assistance producenta...