p0li
Pionier e-mobilności
jak dla mnie po dosc ascetycznym citroenie za duzo tych wszystkich ustawien, pipczykow, sygnalow itdTo podsumowując, jesteście z tych aut zadowoleni?
Chyba się wybiorę w odwiedziny do córki do Berlina i obejrzę na żywo 😀. Bo w sumie potrzebuję czegoś do miasta w Poznaniu, a tesla trochę duża. 😉😀
Tylko będę musiał temat ładowania w trasie ogarnąć, bo generalnie tylko z SuCh korzystam.
Ten salon w Berlinie to gdzie jest?
a brakuje takiej podstawy jak kontrolka dzialania ladowarki indukcyjnej czy niezgodnosc z autocharge
bezramkowe szyby tez troche denerwuja bo odruchowo lapie za ramke zeby cos z drzwiami zrobic a tu ramki nie ma
dzialanie klamek tez jest takie udziwnione, caly czas cos robia, brzecza, zamykaja sie otwieraja...itp - oczywiscie na postoju i jak sie chodzi kolo auta
kolejnym cudakiem dla mnie jest to ze sie samochod sam zamyka jak kierowca odchodzi po cos a pasazerowie juz siedza w samochodzie
ale to dla teslarza nie powinno byc problemem bo maja podobnie
co do ladowania - mozesz si ena suc ladowac (przynajmniej w .de) a w polsce to ci nie pomoge bo sam mam dylemat czy brac jakas karte na wakacje czy obleciec wszystko shellem
w berlinie miaja dwa smarty demowki tu: