Sprzedaż Tesli i wybór chińczyka.Tylko po kiego grzyba BYD Seal?!

karolm

Nowy na Forum
Podejrzane tym bardziej, że niektórzy wiedzą, że juz niedługo, na początku przyszłego roku ma wyjść lifting byd seal, ze znaczącymi usprawnieniami np. szybkości ładowania. Trzeba wypychać aktualne modele, ktos musi w tym pomóc. Kto jak nie youtuberzy z dużą oglądalnością.

kaktus

Posiadacz elektryka
Pewnie było podejrzenie, że chciałbyś teslę skrytykować.
Ale on nie skrytykował tylko wrzucił fejka bo nie obejrzał tego filmu nawet ze zrozumieniem. Złapał się na kolejny clickbaitowy tytuł na YT i sieje swoje super historie :)

Już pomijam argumenty DG w tym filmie które są mocno bez sensu ale obejrze chętnie 1000km challenge bo to auto mi się bardzo nie spodobało (gdybym miał do wyboru Seal i BMW i4 to wybór mimo różnicy w cenie byłby dla mnie oczywisty), natomiast ciekawe jaki będzie miał wynik tym Sealem.

Ev3

Pionier e-mobilności
Ale on nie skrytykował tylko wrzucił fejka bo nie obejrzał tego filmu nawet ze zrozumieniem. Złapał się na kolejny clickbaitowy tytuł na YT i sieje swoje super historie :)
Aaaa, czyli kara za wrzucanie linków bez komentarza i obejrzenia? (bo nie wynikało to z cytatu)
W sumie za takie rzeczy to powinny być jakieś konsekwencje, robienie śmietnika linkami bez ładu i składu za fajne nie jest.

Pedr

Posiadacz elektryka
Od dawna mówi że tesla jest ok ale mu się znudziła. Wyglad ten sam od wielu lat. Soft podobny. Zna to auto na wylot i chce poznać coś nowego.
Taki argument ma sens. Natomiast gdy pokazuje wnętrze i twierdzi, że tu jest pusto, a tam jakieś kształty, wcięcia, pikowana skóra itd. i to jest dopiero jakość, gdzie jeszcze do niedawna zachwycał się minimalizmem Tesli, nie brzmi zbyt przekonywująco. Podobnie jak komentarz, że jedzie się jak zwykłym sedanem spalinowym i jest lekka dziura. Jestem ciekawy co powie na teście 1000km. BTW, umówiłem się też na jazdę - zobaczymy jak to jeździ i działa.