S
Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27
Gość
Czyżby nowy trend na horyzoncie? Czy sprzedaż Tesli to dobry ruch?
o i to jest chyba gwóźdź programu. super analiza mykologicznaPodejrzane tym bardziej, że niektórzy wiedzą, że juz niedługo, na początku przyszłego roku ma wyjść lifting byd seal, ze znaczącymi usprawnieniami np. szybkości ładowania.
Takie komentarze mówią o tobie wszystkowiadomo, że nigdzie nie "powiększał" w przeciwieństwie do niektórych![]()
rozumiem ale nie wiem o co ci chodziTakie komentarze mówią o tobie wszystkonie posłuchałem kolegów z forum wcześniej więc dopiero dziś do dodaje do ignorowanych
![]()
Pewnie było podejrzenie, że chciałbyś teslę skrytykować.rozumiem ale nie wiem o co ci chodzi![]()
![]()
Ale on nie skrytykował tylko wrzucił fejka bo nie obejrzał tego filmu nawet ze zrozumieniem. Złapał się na kolejny clickbaitowy tytuł na YT i sieje swoje super historiePewnie było podejrzenie, że chciałbyś teslę skrytykować.
Aaaa, czyli kara za wrzucanie linków bez komentarza i obejrzenia? (bo nie wynikało to z cytatu)Ale on nie skrytykował tylko wrzucił fejka bo nie obejrzał tego filmu nawet ze zrozumieniem. Złapał się na kolejny clickbaitowy tytuł na YT i sieje swoje super historie![]()
Taki argument ma sens. Natomiast gdy pokazuje wnętrze i twierdzi, że tu jest pusto, a tam jakieś kształty, wcięcia, pikowana skóra itd. i to jest dopiero jakość, gdzie jeszcze do niedawna zachwycał się minimalizmem Tesli, nie brzmi zbyt przekonywująco. Podobnie jak komentarz, że jedzie się jak zwykłym sedanem spalinowym i jest lekka dziura. Jestem ciekawy co powie na teście 1000km. BTW, umówiłem się też na jazdę - zobaczymy jak to jeździ i działa.Od dawna mówi że tesla jest ok ale mu się znudziła. Wyglad ten sam od wielu lat. Soft podobny. Zna to auto na wylot i chce poznać coś nowego.