Wszystko pięknie ale muszę uściślić. To dział tesla 3 a nie ogólny - samochody elektryczne 😉 więc trzeba być rzetelnym
Dokładnie o to mi chodziło - forum Samochodów Elektrycznych ale dział Tesla
chciałbym więcej poczytać o ciekawych wyprawach, spotkaniach itd jak niektórzy koledzy tu piszą swoje relacje z wypraw - i o takie forum walczyłem (no dobra - przesadzam z tą walką)
M.in. dlatego zawsze jak mam jakieś ciekawe informacje ogólne, to staram się pisać o tym w dziale ogólnym. Opisuję swoje podróże, ciekawostki jakie znajduję i to nawet nie tylko o samochodach (wtedy wrzucam w dział redikop).
no nie_ znamy się od lat i możesz bezbłędnie ocenić moją psychikę - a może po prostu jak brakuje argumentów to zaczynają się wycieczki osobiste? a może przed oczernianiem kogoś popatrz w lustro czy napewno już nie przekroczyłeś linii bezkrytycznego fanbojstwa?
Oczywiście masz rację i nie mam na myśli, że ogólnie "jesteś wredny", zwracam tylko uwagę, na to, że czerpanie przyjemności z tego, że ludzie mają jakieś problemy wydaje się "taką trochę wredotą" - dokładnie dlatego tak napisałem, a nie , że "jesteś wredny z gruntu i ogólnie to jesteś złym człowiekiem". Domyślam się, że tak nie jest i zakładam, że tak nie jest. Chciałem napisać, że jest to takie "polaczkowanie" ale szukałem innego słowa, bo nie lubię używać tego. Zdecydowałem się na taką frazę i niestety może wyszło trochę za mocno - przepraszam.
O reszcie się nie wypowiadam, bo to też już personalne wycieczki były ale rozumiem, że to taka trochę zemsta, bo mogłem Cię sprowokować.