Błąd ładowania w czasie jazdy.

p0li

Pionier e-mobilności
W branży pisania z dystansem na forach też. Piszę to z wielką przykrością jako Polak z krwi i kości.
mamy 38 milionów fachowców od wszystkiego
obojętne czy to wypadki lotnicze, czy skoki narciarskie, piłka nożna czy formuła 1
obecnie wszyscy się znają na szczepionkach, samochodach wodorowych
dyskusja nie ma sensu - nec Hercules contra plures

poochaty

Posiadacz elektryka
mamy 38 milionów fachowców od wszystkiego
obojętne czy to wypadki lotnicze, czy skoki narciarskie, piłka nożna czy formuła 1
obecnie wszyscy się znają na szczepionkach, samochodach wodorowych
dyskusja nie ma sensu - nec Hercules contra plures
Zgadza się, dlatego najlepiej opisywać zwoje subiektywne odczucia i w tym mistrzem galaktyki jest @Bronek albo pisać bardzo konkretnie z pozycji inżyniera, albo podeprzeć swoje poglądy fachową opinią z podaniem źródła. Myślę, że nikt z nas nie ma złej woli, chodzi o detale, które wynikają z ograniczonych możliwości formy wyrazu jaką jest forum.
Dobrego dnia Dobrzy Ludzie!

Last edited:

Zarek1988

Posiadacz elektryka
to nie jest forum tesli tylko samochodów elektrycznych - tesla ztcw ma swoje osobne forum i tam nie wchodzę - może tam piszcie o problemach a tu tylko pozytywne wiadomości wtedy nie będzie sytuacji że przez tydzień 90% wiadomości jakie mogę tu przeczytać to narzekania na tesle

chciałbym więcej poczytać o ciekawych wyprawach, spotkaniach itd jak niektórzy koledzy tu piszą swoje relacje z wypraw - i o takie forum walczyłem (no dobra - przesadzam z tą walką)

no nie_ znamy się od lat i możesz bezbłędnie ocenić moją psychikę - a może po prostu jak brakuje argumentów to zaczynają się wycieczki osobiste? a może przed oczernianiem kogoś popatrz w lustro czy napewno już nie przekroczyłeś linii bezkrytycznego fanbojstwa?

ja też nie, podobnie jak nie wchodze na forum tesli - ale tu wchodze na forum samochody elektryczne i chciałbym poczytać o czymś innym niż żale teslowców

hmm - to już jest niezdrowe - ale to tylko moje zdanie - samochód obojętnie jakiej marki to tylko przedmiot
zbytnie przywiazanie czy antropmorfizacja pachnie jednostką chorobową
Wszystko pięknie ale muszę uściślić. To dział tesla 3 a nie ogólny - samochody elektryczne 😉 więc trzeba być rzetelnym

Attachments

• 9A6A160A-EF84-4D2A-8A8E-ABE12BB2182F.jpeg
    9A6A160A-EF84-4D2A-8A8E-ABE12BB2182F.jpeg
    817,3 KB · Liczba wyświetleń: 64

Michal

Moderator
Wszystko pięknie ale muszę uściślić. To dział tesla 3 a nie ogólny - samochody elektryczne 😉 więc trzeba być rzetelnym
Dokładnie o to mi chodziło - forum Samochodów Elektrycznych ale dział Tesla

chciałbym więcej poczytać o ciekawych wyprawach, spotkaniach itd jak niektórzy koledzy tu piszą swoje relacje z wypraw - i o takie forum walczyłem (no dobra - przesadzam z tą walką)
M.in. dlatego zawsze jak mam jakieś ciekawe informacje ogólne, to staram się pisać o tym w dziale ogólnym. Opisuję swoje podróże, ciekawostki jakie znajduję i to nawet nie tylko o samochodach (wtedy wrzucam w dział redikop).

no nie_ znamy się od lat i możesz bezbłędnie ocenić moją psychikę - a może po prostu jak brakuje argumentów to zaczynają się wycieczki osobiste? a może przed oczernianiem kogoś popatrz w lustro czy napewno już nie przekroczyłeś linii bezkrytycznego fanbojstwa?
Oczywiście masz rację i nie mam na myśli, że ogólnie "jesteś wredny", zwracam tylko uwagę, na to, że czerpanie przyjemności z tego, że ludzie mają jakieś problemy wydaje się "taką trochę wredotą" - dokładnie dlatego tak napisałem, a nie , że "jesteś wredny z gruntu i ogólnie to jesteś złym człowiekiem". Domyślam się, że tak nie jest i zakładam, że tak nie jest. Chciałem napisać, że jest to takie "polaczkowanie" ale szukałem innego słowa, bo nie lubię używać tego. Zdecydowałem się na taką frazę i niestety może wyszło trochę za mocno - przepraszam.

O reszcie się nie wypowiadam, bo to też już personalne wycieczki były ale rozumiem, że to taka trochę zemsta, bo mogłem Cię sprowokować.

p0li

Pionier e-mobilności

ja używam menu "New posts" i wyskakują mi posty od ostatniej bytności na forum - nie chodzę po działach i szukam specjalnie co tam teslowcy znowu zepsuli - to wychodzi samo :unsure:

p0li

Pionier e-mobilności
Oczywiście masz rację i nie mam na myśli, że ogólnie "jesteś wredny", zwracam tylko uwagę, na to, że czerpanie przyjemności z tego, że ludzie mają jakieś problemy wydaje się "taką trochę wredotą"

nie mam z waszych problemów najmniejszej przyjemności - to już chyba raz sobie wyjaśnialiśmy - po prostu czasem lubię pomarudzić (jak Bronek) - a główną przyczyną mojego marudzenia jest to co opisałem wcześniej
absolutnie niezłośliwie i bez podtekstów
dla uściślenie - moja praca jest bardzo ściśle związana z produkcją samochodów elektrycznych i wodorowych i dla mnie tesla jest ciekawostką (techniczną) ale nie półbogiem
każde auto elektryczne spotkanie na ulicy mnie cieszy ale daleki jestem od bicia pokłonów

Michal

Moderator
Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Nic tak nie cieszy jak pierwsza zmarszczka.
Ale u koleżanki, co miała największe brania w klasie.

Tak to jest z Teslą, może nie jest najpiękniejsza , ma swoje wady, czasem walnie male faux pas, ale ma to coś, ten seksapil, i co tu gadać najlepiej ciągnie ze wszystkich samochodów i to w miarę tanio.

Last edited:

Zarek1988

Posiadacz elektryka
nie mam z waszych problemów najmniejszej przyjemności - to już chyba raz sobie wyjaśnialiśmy - po prostu czasem lubię pomarudzić (jak Bronek) - a główną przyczyną mojego marudzenia jest to co opisałem wcześniej
absolutnie niezłośliwie i bez podtekstów
dla uściślenie - moja praca jest bardzo ściśle związana z produkcją samochodów elektrycznych i wodorowych i dla mnie tesla jest ciekawostką (techniczną) ale nie półbogiem
każde auto elektryczne spotkanie na ulicy mnie cieszy ale daleki jestem od bicia pokłonów
Yhy. Brnij dalej😂
A tam przy kawusi:
1634829445579.gif