To super 👍 W takim razie probuję się umawiać.Serwis na październik umawiają już na Pzn
To super 👍 W takim razie probuję się umawiać.Serwis na październik umawiają już na Pzn
Wątpię, czy dożyjemy takich czasów ;-)Boże, jak te salony zaczną działać to przy wzrastającej liczbie aut zaczynam się zastanawiać, czy niedługo do ładowania na SuC nie trzeba będzie ustawić się w kolejce jak na stacji benzynowej w PRL-u... tylko zamiast paliwa, kawa i Netflix w pakiecie!
To byłby pierwszy taki przypadek na świecie, więc z pewnością ;-)Czy ja dobrze widzę że ten salon w Długołęce dzieli budynek z salonem MG? Ciekawe czy to dwa niezależne salony, czy może będą mieć jednego właściciela, a tym samym pośrednik będzie sprzedawać Tesle.
W Dreźnie przez ścianę od Tesli jest Corvette i inne auta amerykańskie. Powiem szczerze, że na taką C8 to nawet ja z moją niechęcią do super/hypercarów itdp się trochę ślinię.To byłby pierwszy taki przypadek na świecie, więc z pewnością ;-)
podjechałem w tygodniu bo po wprowadzeniu referrali, LR mieści się w dotychczasowym limicie dotacji i w sumie mógłbym już zamawiać. Wrażenie takie jak gdyby się zwijali, a nie rozwijali 🤔 Nie ma aktualnie (i nie przewidują) odbiorów w Poznaniu - tylko Ząbki lub Katowice. Serwis od grudnia.Tydzień temu podjechałem pod salon w Poznaniu i podobno już odbiory są a serwis "październik-listopad".
We Florencji obok budynku zajmowanego przez Teslę jest salon Lotusa, w witrynie widać model Elise.W Dreźnie przez ścianę od Tesli jest Corvette i inne auta amerykańskie. Powiem szczerze, że na taką C8 to nawet ja z moją niechęcią do super/hypercarów itdp się trochę ślinię.