2024.38

piotrazz

Posiadacz elektryka
U mnie rano oba na raz się zaktualizowały (weszło około północy). Patrząc na oficjalne ficzery to mega słabe. Pewnie sporo jest nieudokumentowanych…

piotrazz

Posiadacz elektryka
Nawigacja idzie osobno. Może dodatkowe są funkcjonalności, już wkrótce Holiday Update. Obstawiam, że obsługa Apple Watch, ASS dla EU, robotaxi ;-)

cooler

Pionier e-mobilności
Kurcze, wczoraj AP sam przejechał rondo i prawidłowo skręcił. Aż się spociłem ze strachu, ale nie przytarł krawężnika i skręcił w drugi zjazd jak powinien. Aż mnie zatkało. Lata temu tak pewnie jeździł.
Może jednak ELON słucha mego narzekania na AP?

Od jakiegoś czasu ładnie zwalnia przed skrętem jeżeli jest w nawigacji. Może to pójdzie w dobrą stronę? Bo na razie to było wstyd włączać - pierdział, straszył i hamował bez sensu by po chwili się obrazić.

Bronek

Pionier e-mobilności
O ku.. nie mów? U mnie ciężko wraca na prawy pas .Wczoraj zrobiłem 200km na S kach i o ile wyprzedzał sam to potem ten durny komunikat przy powrocie " upłynął czas na manewr"

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Kurcze, wczoraj AP sam przejechał rondo i prawidłowo skręcił. Aż się spociłem ze strachu, ale nie przytarł krawężnika i skręcił w drugi zjazd jak powinien. Aż mnie zatkało. Lata temu tak pewnie jeździł.
Może jednak ELON słucha mego narzekania na AP?

Od jakiegoś czasu ładnie zwalnia przed skrętem jeżeli jest w nawigacji. Może to pójdzie w dobrą stronę? Bo na razie to było wstyd włączać - pierdział, straszył i hamował bez sensu by po chwili się obrazić.
Raz mu pozwoliłem wjechać na rondo to skończyło się awaryjnymi i czerwoną kierownicą XD