To samo nie wiem gdzie ten adaptive curve assist działa ale na pewno nie na holednerskich rondach.Raz mu pozwoliłem wjechać na rondo to skończyło się awaryjnymi i czerwoną kierownicą XD
To samo nie wiem gdzie ten adaptive curve assist działa ale na pewno nie na holednerskich rondach.Raz mu pozwoliłem wjechać na rondo to skończyło się awaryjnymi i czerwoną kierownicą XD
Musi widzieć na kamerze ze trzymasz ale już nie trzeba ruszać. Zwalnianie przed skrzyżowaniami które zaczęli wrzucać od roku też ewoluuje, wcześniej działało tylko na podstawie nawigacji co było dość słabe bo ostry kąt na mapie mógł być dość łagodny w rzeczywistości i odwrotnie, a w tym miesiącu zaczęło oceniać na podstawie kamery więc jest znacznie lepiejA u mnie mimo że grzecznie patrzę przed siebie, woła o trzymanie kierownicy co 15 sekund 😤
Jesteś w stanie potwierdzić/zaprzeczyć/dodać coś od siebie na ten temat?
![]()
Tesla Rolls Out Active Curve Assist Feature in Latest 2024.38.2 Update - Vehiclesuggest
Tesla has recently included a new feature called Active Curve Assist which was activated via the software update 2024.38.2. This feature is intended for driving on narrow streets while using Traffic-Aware Cruise Control and has been implemented in European versions as an updated version without...www.vehiclesuggest.com
x.com
x.com
Tesli daleko do samochodu optymalnego, ale z tymi updateami nas rozpieściła. W ŻADNYM innym samochodzie na świecie nie ma szans na kilka uaktualnień w roku. Jak już są to poprawiają błędy, rzadko wprowadzają nowe funkcjonalności. Ja kupiłem auto bez matrixów, bez podglądu kamer w aplikacji, bez Tidala, Y Music itd. można wymieniać. Teraz mam to wszystko. Bez dopłat. Troche się nam w d poprzewracało myślę.U mnie rano oba na raz się zaktualizowały (weszło około północy). Patrząc na oficjalne ficzery to mega słabe. Pewnie sporo jest nieudokumentowanych
Nie zasłużyłeś najwyraźniej 🤪A u mnie wczoraj pojawiło się info na telefonie że jest aktualizacja i zaraz zniknęło.
Napisał coś nie tak na forum i Elon go skreślił z kolejki albo przeniósł na koniec.Nie zasłużyłeś najwyraźniej 🤪
Z żoną jechałem, potwierdziła że mi się to nie śniło...
Ostatni będą pierwszymiNie zasłużyłeś najwyraźniej 🤪