jakniejatokto
Posiadacz elektryka
Owszem Rada Ministrów przyjęła projek ustawy, który następnie musi przejść cały proces legislacyjny, którego przebieg właśnie tu co jakiś czas Wam raportuję.. 
Fajnie tu zapdejtowałes. Ten sam proces dotyczy dopłat do najmu konsumenckiego. I właśnie na to mam klepnieta rezerwacje na pojazd warunkowana właśnie dopłatąOwszem Rada Ministrów przyjęła projek ustawy, który następnie musi przejść cały proces legislacyjny, którego przebieg właśnie tu co jakiś czas Wam raportuję..![]()
Ja mam rez. W ArvaluUpdate w kwestii dopłat do leasingów:
Dziś w sejmie odbyło się drugie czytanie projektu ustawy (druk 1633/1666). Odbiór pozytywny, zgłoszono kilka poprawek, którymi komisje zajmą się jutro o godzinie 9.00. Jest zatem duża szansa, że na jutrzejszym posiedzeniu sejmu odbędzie się trzecie czytanie i przegłosowanie ww. ustawy. Jeśli tak się stanie pozostaje jeszcze procedowanie w senacie (nie przewiduję tu raczej problemów), podpis prezydenta, publikacja w dzienniku ustaw, 14 dni vacatio legis i dopłaty do leasingów mogą formalnie ruszyć.
BTW ktoś ma już 'klepniętą' ofertę od Arvala na wynajem długoterminowy z dopłatą? Chodzi mi o kwestię rezerwacji samochodu?
Jak kontaktowałeś się z arvalem? Ile czekałeś na odpowiedź? Zostawiłem jakiś czas temu swoje dane, żeby się skontaktowali. Przedwczoraj napisałem przez formularz i nic.Ja mam rez. W Arvalu
Wysłałem Ci na priv mail do gościa z którym ja załatwiałem rezerwację.Jak kontaktowałeś się z arvalem? Ile czekałeś na odpowiedź? Zostawiłem jakiś czas temu swoje dane, żeby się skontaktowali. Przedwczoraj napisałem przez formularz i nic.
Super! Bardzo dziękuję!Wysłałem Ci na priv mail do gościa z którym ja załatwiałem rezerwację.
Komunikacja była super, mimo że zamęczałem go pytaniami, to cierpliwie odpowiadał.
Też zresztą polecono mi go na tym forum.
Ale "to" czyli co?Czy ktoś wie jak to będzie wyglądać przy TESLI 3 SR+? Trzeba będzie załatwiać leasing zewnętrzny?
Można poprosić o kolejny update?:-D Czy wczoraj w sejmie wszystko poszło po naszej myśli?;-)Update w kwestii dopłat do leasingów:
Dziś w sejmie odbyło się drugie czytanie projektu ustawy (druk 1633/1666). Odbiór pozytywny, zgłoszono kilka poprawek, którymi komisje zajmą się jutro o godzinie 9.00. Jest zatem duża szansa, że na jutrzejszym posiedzeniu sejmu odbędzie się trzecie czytanie i przegłosowanie ww. ustawy. Jeśli tak się stanie pozostaje jeszcze procedowanie w senacie (nie przewiduję tu raczej problemów), podpis prezydenta, publikacja w dzienniku ustaw, 14 dni vacatio legis i dopłaty do leasingów mogą formalnie ruszyć.
BTW ktoś ma już 'klepniętą' ofertę od Arvala na wynajem długoterminowy z dopłatą? Chodzi mi o kwestię rezerwacji samochodu?