tpirowski
Fachowiec
Mogę dowolnie prze
Całość traktuję jako rozwiązanie do użycia poza drogami publicznymi. Co masz na myśli - problem prawny?
Proszę poczekać na jakieś oficjalne testy i obecność w sprzedaży - tak będzie najprościej.
A czy wiem, co robię?
Pewnie wiem. 30 lat zajmuję się reverse engineeringiem i tuningiem, mając firmę, laboratorium, trzy hamownie z możliwością badania podziału momentu i mocy na osiach.
Uczę też reverse engineeringu studentów i tunerów z całego świata. Łeb już siwy. Dam radę
Pierwsze dostawy realizujemy w Norwegii, ale potem, w miarę produkcji będą również w Polsce.
Och tak, nie da się przenieść całej mocy na pojedynczy silnik, to logiczne. Moc musi być stosownie obcinana (zresztą nieco nieporadnie, ale auto robi to samo z siebie, w Range Mode chociażby, zwyczajnie można wysterować to dokładniej).Jeśli byłaby to prawda, to pierwszy leciałbym z gotówką. Bardzo czekam na taki produkt.
Ale doświadczenie uczy, żeby nie rzucać się na takie szumne hasła bez rozumu.
Pytanie poszło, dość trudne, ponieważ widzę, że może być problem, czytaj spalone inwertery/silniki.
Jak rozwiązałeś problem prawny? Wiesz w jakim kierunku idziesz?
Pytania są po to, żeby wykluczyć scam i czy w 100% wiecie co robicie.
Całość traktuję jako rozwiązanie do użycia poza drogami publicznymi. Co masz na myśli - problem prawny?
Proszę poczekać na jakieś oficjalne testy i obecność w sprzedaży - tak będzie najprościej.
A czy wiem, co robię?
Pewnie wiem. 30 lat zajmuję się reverse engineeringiem i tuningiem, mając firmę, laboratorium, trzy hamownie z możliwością badania podziału momentu i mocy na osiach.
Uczę też reverse engineeringu studentów i tunerów z całego świata. Łeb już siwy. Dam radę
Pierwsze dostawy realizujemy w Norwegii, ale potem, w miarę produkcji będą również w Polsce.