EKOEN ładowanie z apki Elocity

STMS

Pionier e-mobilności
Wczoraj miałem problem naładować na postępu i na lotnisku z apki elocity
wywalał błąd - wiele razy ... pojechałem dalej

czy Wam się to zdarza ?

uważałem elocity do tej pory za najstabilniejszą aplikację ale chyba nie jest aż tak różowo
może po prostu mało używałem i miałem do tej pory szczęście ... ?

luki

Pionier e-mobilności
Ja miałem inny problem z apką Elocity na Ekoenie. Podjechałem na Postępu (Ekoen zrobił wykrywanie zajętości miejsca już w momencie jak ktoś stanie na stanowisku do ładowania - jak na parkingach, skanują też tablicę do wyjazdu, to jest akurat spoko) no i w apce elocity to stanowisko na którym stanąłem pojawiło się jako zajęte. Nie mogłem odpalić ładowania. Napisałem nawet do supportu, ale że tam byłem raz, to nie wiem czy to powtarzalne. W każdym razie, Ekoen odpaliłem ich aplikacją

Ev3

Pionier e-mobilności
Nie mają bezpośredniej płatności kartą na stacji?

STMS

Pionier e-mobilności
a jeszcze jedno pytanie - też macie w elocity tylko stanowiska 2,3,4 na lotniku ?

1 nie ma ... ciekawe czemu

Attachments

• IMG_2604.png
    IMG_2604.png
    231,1 KB · Liczba wyświetleń: 13

cezbar

ID.4 Pro 128kW/77kWh 2023
raz miałem z apka elocity problem bo okazało się że karta nie chciała autoryzować blokady.
po kilku razach jak przeinstalowałem apke pokazał mi się dopiero komunikat on braku autoryzacji płatności.
po usunięciu i dodaniu ponownym tej samej karty zadziałało.

pbr

Posiadacz elektryka
Wczoraj miałem problem naładować na postępu i na lotnisku z apki elocity
wywalał błąd - wiele razy ... pojechałem dalej

czy Wam się to zdarza ?

uważałem elocity do tej pory za najstabilniejszą aplikację ale chyba nie jest aż tak różowo
może po prostu mało używałem i miałem do tej pory szczęście ... ?
Polecam zamówić sobie kartę z Elocity, wtedy jesteś niezależny od tego czy apka działa, czy jest net u ciebie, czy jest net w ładowarce itd.

STMS

Pionier e-mobilności
Polecam zamówić sobie kartę z Elocity, wtedy jesteś niezależny od tego czy apka działa, czy jest net u ciebie, czy jest net w ładowarce itd.

tak zrobiłem ale ile tych kart mam mieć ... ?

GW, Elocity, Polenergia... Orlen ? Tauron ? Ionity ? i to pewno nie wszystkie jeszcze