EKOEN ładowanie z apki Elocity

luki

Pionier e-mobilności
Bez sensu. Apka ma roaming, a karta nie działa. Większość kart działa i wręcz jest polecane zamiast aplikacji, a w Elocity nie...

Paweł Tesla3 HL

Zadomawiam się
Faktycznie właśnie się ładuję przez apke bo karta nie działa na EKOEN

kaktus

Posiadacz elektryka
Ja mam karte Elocity i nie działa nigdzie na Ekoen. Hotline Elocity twierdzi że karta ich nie działa w Roamingi z Ekoen :( Test n abułgarskiej Poznan i Za Gorzowem strona do Szczecina ( ostatnie 2 tygodnie )
odpisali mi ze mam zadzwonić spod ładowarki to sprawdza czy karta się rejestruje w systemie. Sprawdzę w weekend

spietrza

Zadomawiam się
odpisali mi ze mam zadzwonić spod ładowarki to sprawdza czy karta się rejestruje w systemie. Sprawdzę w weekend
Też tak raz mi powiedzili. Lece na Bułgarską dzwonię a oni srry roaming nie działa.
Karta super działa na słupkach Budimex - nigdy nie miałem problemów

Wojtek Wawa

Tesla Model 3 LR RWD 2025
Wczoraj miałem problem naładować na postępu i na lotnisku z apki elocity
wywalał błąd - wiele razy ... pojechałem dalej

czy Wam się to zdarza ?

uważałem elocity do tej pory za najstabilniejszą aplikację ale chyba nie jest aż tak różowo
może po prostu mało używałem i miałem do tej pory szczęście ... ?
Dziś 4 razy nie ruszył Ekoen Reduta stanowisko numer 4 z aplikacji Elocity.

Mimo 2.5 k km to był mój pierwszy raz, kiedy placiłem za ładowanie w Elocity, dotąd tylko u tesli, lub za darmo w biurze. Może dlatego?

Po zmianie na świeżo zwolnione stanowisko numer 2 (kabel był jeszcze ciepły), poszło już bardzo szybko. Ale zacząłem się martwić, co zrobiłaby moja żona, gdyby się spieszyła do pracy i musiała tańczyć nad kablami i aplikacjami. Tu tesla wygrywa nie tylko ceną, ale i plug&charge.

umcus

Pionier e-mobilności
Po zmianie na świeżo zwolnione stanowisko numer 2 (kabel był jeszcze ciepły), poszło już bardzo szybko. Ale zacząłem się martwić, co zrobiłaby moja żona, gdyby się spieszyła do pracy i musiała tańczyć nad kablami i aplikacjami. Tu tesla wygrywa nie tylko ceną, ale i plug&charge.
Tak. Mam te same zdanie. Załatwiłem karty do GW i Elocity, właśnie po to, żeby się z apkami nie bujała.