A to całego egzemplarza nie mieli? Tylko 2/3?Na filmiku z targów ev w Australii widziałem ev5 na wystawie i chyba 2/3 egzemplarze do testów dla chętnych
A to całego egzemplarza nie mieli? Tylko 2/3?Na filmiku z targów ev w Australii widziałem ev5 na wystawie i chyba 2/3 egzemplarze do testów dla chętnych
W celu zabezpieczenia samochodu przed kradzieżą tą 1/3 odkręcili i reszta na cegłach stała.A to całego egzemplarza nie mieli? Tylko 2/3?
Ale za to od razu w przecenie rocznika wejdąNatknąłem się też na Kię EV6 po faceliftingu. Niestety, nie dla psa kiełbasa. Na naszym rynku dopiero w połowie 2025 roku. Niemcy sobie jeździli, ech, ech:
View attachment 21633
Jak to słabe?EV3 bardzo kusi, tylko ceny większej baterii słabe.
Zależy na co patrzysz. Ja małej baterii w ogóle nie biorę pod uwagę. Nie stać mnie na dwa samochody. Porównuję do obecnego wszystkomającego eSoula XL 64 kWh czyli poprzednika EV3. Wiem, że EV3 jest trochę większa, ale jednak to nie jest segment większej NiroEV. EV3 81,4 Business Line 209.400 PLN. Sporo.Jak to słabe?
Dopłacajac 18tys mozna miec "dodatkową" baterię o pojemnosci 23kWh! To najtańsza bateria w historii.
Czyli drogi jest samochód a nie bateria. To cena podstawowej wersji jest wysoka, drogie są pozostałe systemy czy komponenty w EV3, ale sama bateria wychodzi taniej niz w innych markachZależy na co patrzysz. Ja małej baterii w ogóle nie biorę pod uwagę. Nie stać mnie na dwa samochody. Porównuję do obecnego wszystkomającego eSoula XL 64 kWh czyli poprzednika EV3. Wiem, że EV3 jest trochę większa, ale jednak to nie jest segment większej NiroEV. EV3 81,4 Business Line 209.400 PLN. Sporo.