szynszylpk
Nowy na Forum
Co z twoim autem? U mnie od południa te same objawy i jestem ciekaw czy jest na to rada czy serwis ?u mnie higland. kamery i mapa i reflektory adaptacyjnie nie dzialaja. Po updatcie nowego softu. dramat.
Co z twoim autem? U mnie od południa te same objawy i jestem ciekaw czy jest na to rada czy serwis ?u mnie higland. kamery i mapa i reflektory adaptacyjnie nie dzialaja. Po updatcie nowego softu. dramat.
Która wersja softu? Mam do instalacji 38.7 i nie wiem czy startować.Co z twoim autem? U mnie od południa te same objawy i jestem ciekaw czy jest na to rada czy serwis ?
U mnie dokładnie to samoDziwne zgłosiłem na serwis w Katowicach czas oczekiwania 45 dni dramat warszawa była 11 tylko trochę daleko mam co najlepsze wczoraj zaczęło się pobieranie nowej jakiejś aktualizacji i zatrzymała się na 50 i nie chce ruszyć dalej ma ktoś pojęcie co wtej kwestii?
Padł na 32.9.1 a teraz próbuje ściągnąć 38.7 ale pobieranie zatrzymało się na 50% i stoi.Która wersja softu? Mam do instalacji 38.7 i nie wiem czy startować.
Mam to samo.Padł na 32.9.1 a teraz próbuje ściągnąć 38.7 ale pobieranie zatrzymało się na 50% i stoi.
Mam to Samo. Restart z rolek zmienił tyle, że teraz na ekranie nie widać tej aktualizacji a aplikacji na tel. wisi nadal na 50%.Dziwne zgłosiłem na serwis w Katowicach czas oczekiwania 45 dni dramat warszawa była 11 tylko trochę daleko mam co najlepsze wczoraj zaczęło się pobieranie nowej jakiejś aktualizacji i zatrzymała się na 50 i nie chce ruszyć dalej ma ktoś pojęcie co wtej kwestii?
Z obawami ale też to puściłem. Pacjent nadal w pełni zdrowy38.7 wpadło i zdarzają mi się przycinki mapy. Kamery jeszcze były ok dzisiaj...