kamilthusz

Posiadacz elektryka
Mojemu coś się odpaliło i włączył sentry w garażu, ewidentnie po update map. Po przejechaniu się wszystko wróciło do normy. Już widziałem w myślach wycieczkę do ząbek. 38.7 wisi, ale póki co nie klikam.
Wracając do wątku przebiegu, czy wszyscy poza podobnym przypadkiem w 3 z 2021 mają takie mini przebiegi typu 2-3 tys? Ja na tym oprogramowaniu prawie 13 zrobiłem, update wleciał zaraz po odbiorze we wrześniu i póki co odpukac działa. Łudzę się, że jakby miało wyjść, to już by wyszło.

szynszylpk

Nowy na Forum
Dziwne zgłosiłem na serwis w Katowicach czas oczekiwania 45 dni dramat warszawa była 11 tylko trochę daleko mam co najlepsze wczoraj zaczęło się pobieranie nowej jakiejś aktualizacji i zatrzymała się na 50 i nie chce ruszyć dalej ma ktoś pojęcie co wtej kwestii?
U mnie dokładnie to samo

Kuzmar

Nowy na Forum
Dziwne zgłosiłem na serwis w Katowicach czas oczekiwania 45 dni dramat warszawa była 11 tylko trochę daleko mam co najlepsze wczoraj zaczęło się pobieranie nowej jakiejś aktualizacji i zatrzymała się na 50 i nie chce ruszyć dalej ma ktoś pojęcie co wtej kwestii?
Mam to Samo. Restart z rolek zmienił tyle, że teraz na ekranie nie widać tej aktualizacji a aplikacji na tel. wisi nadal na 50%.