Porównanie Tycan Turbo GT Vs Tesla Plaid bez pakietu zabawa

Bronek

Pionier e-mobilności
Jak zwykle w takich testach o nic nie chodzi jak o zabawę?

Jakby Porsche miało cenę Ski , to by większość kupiła Porsche.
Jakby Ska miała cenę Porszaka, to mało kto by ją kupił .

Michal

Moderator
Ja może za darmo porszaka bym wziął, ale na pewno nie za cenę Ski :p

Bronek

Pionier e-mobilności
Ski nie kupiłem, choć zamówiłem i tkwi mi dalej na stronie konta . Nikt tego nie potrafi usunąć .

Powody "na nie" S :
1. Żona , bo woli duże auta i dziwne . Nawet mój pierwszy motocykl który wylądował po zakupie w salonie ją mile zaskoczył ( dziwna starsza Pani z pieskiem).
2. Na "nie", był brak automatycznych przednich drzwi ( to mnie dalej dziwi , że ich nie ma )
3 . Za mała jak dla mnie różnica w stosunku do Tm3, za maly skok dotyczącym wrażeń. (Miałem okoliczność sprawdzić )
A to że byl to wtedy najbystrzejszy sedan nie gwarantowalo jakiś wrażeń jak się nie lata po torze.
Natomiast SUV 1000 konny byl bardziej spektakularny:) i te falocony są super , nawet praktyczne.
Pomalu się przyzwyczjamy do osiagow elektrykow i takie zawody jw już mniej ciekawią.

Ja bym rozważał Tycana, bo jest ładny , choć śodek to takie ni pies ni wydra- luksusowe nowe/stare i dla fanów marki OK, takie ma być bo to jego cecha .
Ja do miłośników jakiejkolwiek marki nigdy nie należałem .
Do Porsche tym bardziej, bo bym w swoim dlugim życiu na pewno się o prosiaka choć raz potknął. Jakoś się nie złożyło , .
Może by to było to jak z Teslą? Wpadłbym ?

p0li

Pionier e-mobilności
Jak zwykle w takich testach o nic nie chodzi jak o zabawę?
tia - jak kogos nie stac to dorabia ideologie, nie?
bo jesli chodzi o wyrafinowanie mechaniki to w tym porownaniu tesla jest na poziomie dacii

Bronek

Pionier e-mobilności
tia - jak kogos nie stac to dorabia ideologie, nie?
bo jesli chodzi o wyrafinowanie mechaniki to w tym porownaniu tesla jest na poziomie dacii
Na co nie stać ? I kogo ? Tych co są na filmie , czy mnie ?
Może faktycznie, jesli chodzi o tych z YT
, bo Tesla na filmie jest prywatna , a Porszak wzięty od dilera ?
A czy mnie stać na Porsche? Dzieci iddam na badania genetyczne, bo psa mi szkoda i jakoś bym uciułał . Smalec lubię , a w Lidlu jest tanie czerstwe pieczywo .
I to jest zabawa na tym filmie , bo to nie tor, gdzie Porsche wygra bezapelacyjnie , nie ma pakietu Tesla więc hamuje do kitu , a i kierowcy są z przypadku i dla klikania ( ten od PORSCHE ponoć jest w klubie ?)

Michal

Moderator
jesli chodzi o wyrafinowanie mechaniki to w tym porownaniu tesla jest na poziomie dacii
A jeśli chodzi o zarabianie na ludzkiej krzywdzie, to Porshe jest na poziomie Hitlera.

format

nerd
Przede wszystkim Taycan w odróżnieniu od gołego Plaida skręca i hamuje.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Przede wszystkim Taycan w odróżnieniu od gołego Plaida skręca i hamuje.
Mało ktory użytkownik tego potrzebuje, dlatego track package jest w opcji. Ja tam wole Teslę bo tańsza.

Najnowsze dyskusje