No dziala jak ASS, jest podglad z kamer, sygnalizowanie manewrow, jedzie w miare plynnie itd. ale jest jeden szkopuł, ktory zabija caly feature - auto nie ruszy jesli nie stoisz w promieniu ~6m (regulacje UNECE). Zatem „come to me” w ogole nie ma sensu. „Go to target” dziala tak, ze muszis isc przy aucie jak na smyczy.@Bronek Testujesz już może ASS w wersji 2024.44.3 ? Jak wygląda porównanie do poprzednich wersji. Zmieniło się coś mocno czy dalej słabo?
Oby to było te 6m. Zwykły summon działa mi jak telefon jest może metr od auta.auto nie ruszy jesli nie stoisz w promieniu ~6m
Jeszcze nie mam 44.3@Bronek Testujesz już może ASS w wersji 2024.44.3 ? Jak wygląda porównanie do poprzednich wersji. Zmieniło się coś mocno czy dalej słabo?
Czyli jakby bez zmian...już miałem nadzieje ze będzie jak powinno.No dziala jak ASS, jest podglad z kamer, sygnalizowanie manewrow, jedzie w miare plynnie itd. ale jest jeden szkopuł, ktory zabija caly feature - auto nie ruszy jesli nie stoisz w promieniu ~6m (regulacje UNECE). Zatem „come to me” w ogole nie ma sensu. „Go to target” dziala tak, ze muszis isc przy aucie jak na smyczy.
Edit: dopiero zauwazylem, ze pytanie bylo do Bronka