2024.44

nabrU

Moderator
Czyli może wreszcie ten Brexit na coś dobrego się przydał :p

nabrU

Moderator
1000007690.png

Jutro trzaska więc się sprawdzi jak to hula

Jac3k

Posiadacz elektryka
@Bronek Testujesz już może ASS w wersji 2024.44.3 ? Jak wygląda porównanie do poprzednich wersji. Zmieniło się coś mocno czy dalej słabo?

kaziwich

Posiadacz elektryka
@Bronek Testujesz już może ASS w wersji 2024.44.3 ? Jak wygląda porównanie do poprzednich wersji. Zmieniło się coś mocno czy dalej słabo?
No dziala jak ASS, jest podglad z kamer, sygnalizowanie manewrow, jedzie w miare plynnie itd. ale jest jeden szkopuł, ktory zabija caly feature - auto nie ruszy jesli nie stoisz w promieniu ~6m (regulacje UNECE). Zatem „come to me” w ogole nie ma sensu. „Go to target” dziala tak, ze muszis isc przy aucie jak na smyczy.

Edit: dopiero zauwazylem, ze pytanie bylo do Bronka

Bronek

Pionier e-mobilności
Jeszcze nie mam 44.3
Ale mi czasem działa juz teraz , tylko jak to z summonem jest raz ok raz do dupy i jie wiadomo dlaczego?
Dawno dawno temu wsadzalo sie drugi telefon do środka i on oszukiwał dystans. Nie wiem czy teraz się da ? Mam drugi smartfon na stale z simem , to moze spróbuję

Krystian85

Zadomawiam się
No dziala jak ASS, jest podglad z kamer, sygnalizowanie manewrow, jedzie w miare plynnie itd. ale jest jeden szkopuł, ktory zabija caly feature - auto nie ruszy jesli nie stoisz w promieniu ~6m (regulacje UNECE). Zatem „come to me” w ogole nie ma sensu. „Go to target” dziala tak, ze muszis isc przy aucie jak na smyczy.

Edit: dopiero zauwazylem, ze pytanie bylo do Bronka
Czyli jakby bez zmian...już miałem nadzieje ze będzie jak powinno.

Michal

Moderator
U mnie jeszcze nie wpadło :( a mam EAP, więc powinno działać ASS