Michal
Moderator
One Pedal Driving
One Pedal Driving
Jak można spytać ile wyszło to Q6 i w jakiej wersji?Cześć, mój pierwszy post.
Czekałem na junipera, wcześniej jeździłem testowo Y i mi się spodobało wszystko po za wnętrzem, szczególnie z tyłu. Czekałem, ale jak zobaczyłem jakie teraz są rabaty na Mercedesy, Audi - po >100k, i rzeczywiście sprowadzają one cene auta do realnej - to w piątek odbieram Q6![]()
Na otomoto są oferty teraz z obniżkami np popatrz na to, jeszcze od tego można kilka % uzyskać. To są po prostu wszystko mająceJak można spytać ile wyszło to Q6 i w jakiej wersji?
Liczymy na wpisy jak odczucia z ICE po pierwszym miesiącu itd.Cześć, mój pierwszy post.
Czekałem na junipera, wcześniej jeździłem testowo Y i mi się spodobało wszystko po za wnętrzem, szczególnie z tyłu. Czekałem, ale jak zobaczyłem jakie teraz są rabaty na Mercedesy, Audi - po >100k, i rzeczywiście sprowadzają one cene auta do realnej - to w piątek odbieram Q6![]()
Ło Panie, za tyle to by były 2 tesle y z uwzględnieniem doplat...Na otomoto są oferty teraz z obniżkami np popatrz na to, jeszcze od tego można kilka % uzyskać. To są po prostu wszystko mająceWidziałem też skromniejsze wersje za ~ 300k
Dodam też, że miałem do wczoraj auto z HUDem, i bardzo mi tego brakowało w potencjalnej TSLI, a w Q6 jest też bardzo fajny, choć obsługę audi z HUD ma gorszą Audi, telefonu do demówki nie podłączałem więc nie wiem jak hud z nim współpracuje.
Póki co jestem happy i się nie mogę doczekać piątku
Np ta jest dosyć podobna do mojej, tyle że mam jeszcze więcej za < cene
Myśle, ze będzie spoko, w wakacje jeździlem już peugeotom pożyczonym e-2008. Jako że wczoraj sprzedałem x4 to jeszcze salon uprzejmie dał mi q4 do piątku, więc tez już jeżdzę. Infrastrukturę mam w domu, bo żona ma plugina więc też bez problemu tutaj.Liczymy na wpisy
Liczymy na wpisy jak odczucia z ICE po pierwszym miesiącu itd.
Z mojego paru miesięcznego rozeznania, to najlepsza była na rynku tesla Y, a potem nawet za więcej nie było sensownej opcji. 450 za EQE czy ww/ Q6, które (mam nadzieje) będzie trochę bardziej premium to abstrakcje były. Teraz EQE suv jest też za 350, a sedan nawet za 300. Niemcy musza mieć olbrzymie problemy bo to "fire sale"Fajny wózek ale jednak to zupełnie nie budżet Tesli. Osiągi też nie porywaja przy takiej cenie. Ale HUD ma mega i kilka innych funkcji też.
Napisz jaka ładowarka, bo nie rozumiem z tego obrazka.PS. Jak często wam się zdarzyło, że ABRP pokazuje ładowarkę której nie ma w rzeczywistości? Dzisiaj planowałem sobie trasę i chciałem jedna zahaczyć dla testu, a tu ładowarki nie ma chociaż na abrp świeci na zielono