2024.44

inter

Pionier e-mobilności
Ja również czekam. Czy koledzy mogą napisać co w niej jest tzn. dla osób które mają podstawowego pilota.
Płynniejsza grafika i jakość. To widać zaraz po instalacji ;)

lvlthn

Pionier e-mobilności
Auto nie poszło spać najprawdopodobniej dlatego że zostawiłem je na światłach postojowych xD
No, w ICE już byś rano nie odpalił :D

Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto tak nie zrobił(mówimy o starszej generacji aut) :D

daniel

Señor Meme Officer

Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto tak nie zrobił(mówimy o starszej generacji aut) :D
Guilty as charged.

Zresztą nawet teraz stoi u mnie Skoda w której siadło aku, bo nie jeździłem nią za długo. :cry:

Dzisiaj przyjeżdża szwagierka to ukradnę jej kablami trochę prądu.

Kszychu

Pionier e-mobilności

Kiedyś tak zrobiłem z moim Dełu Matizem. Na szczęście w pobliskim technikum górniczym akurat była przerwa na fajke, a młodzi adepci górnictwa byli bardziej niż chętni do pomocy przy odpalaniu auta na pych :D

qb4hkm

Pionier e-mobilności

ja ostatnio tak w Y zrobiłem jak odpaliłem ręcznie światła mijania bo jechałem przez mgłę i potem stało 3h na światłach pod restauracją a ja myślałem że akurat jak wyjrzałem to wartownik się odpalił bo widziałem tylne światła zapalone