Płynniejsza grafika i jakość. To widać zaraz po instalacjiJa również czekam. Czy koledzy mogą napisać co w niej jest tzn. dla osób które mają podstawowego pilota.
No, w ICE już byś rano nie odpaliłAuto nie poszło spać najprawdopodobniej dlatego że zostawiłem je na światłach postojowych xD
Guilty as charged.No, w ICE już byś rano nie odpalił
Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto tak nie zrobił(mówimy o starszej generacji aut)![]()
Kiedyś tak zrobiłem z moim Dełu Matizem. Na szczęście w pobliskim technikum górniczym akurat była przerwa na fajke, a młodzi adepci górnictwa byli bardziej niż chętni do pomocy przy odpalaniu auta na pychNo, w ICE już byś rano nie odpalił
Niech pierwszy rzuci kamieniem, kto tak nie zrobił(mówimy o starszej generacji aut)![]()
ja ostatnio tak w Y zrobiłem jak odpaliłem ręcznie światła mijania bo jechałem przez mgłę i potem stało 3h na światłach pod restauracją a ja myślałem że akurat jak wyjrzałem to wartownik się odpalił bo widziałem tylne światła zapaloneNo, w ICE już byś rano nie odpalił
Prawdopodobnie.