krzyss

Pionier e-mobilności
Krzysiu. Czy w każdej odpowiedzi musisz krzyczeć jaki z ciebie daktyl? Mam ogrzewanie, toaletę i porądu tyle że mogę nim ładować auto. Poćwicz czytanie ze zrozumieniem.
A to przepraszam, nie widzialem toalety na zdjeciach a doczytalem ze wstawiles oddzielna baterie. I z tego co czytalem wczesniej to id buzz nie ma dzialajacej klimatyzacji kempingowej non stop. Ale skoro masz to wszystko to kamper idealny !

Łukasz Bigo

Pionier e-mobilności
Członek redakcji
Pojechałem właśnie do Hiszpanii ID Buzem przerobionym na mikrocamper. Zbieram doświadczenia. Jak ktoś jest zainteresowany takim podróżowaniem to chętnie coś podpowiem, ale ogólnie to mam mieszane uczucia :)

Hm. Widzę, że już wszystko jest na Forum :D

Last edited:

p.j.s

Fachowiec
Przeczytałem z zaciekawieniem, sporo musiałeś "po drodze" utrudnień pokonać, ale jak widać na załączonym obrazku: chcieć = móc. Gratuluję wykonania!! Bardzo lubię takie projekty oglądać, bo to potwierdza, że w narodzie "smykałka do kombinowania" cały czas wiecznie żywa!!

aadamuss

Posiadacz elektryka
Temat czytam z zainteresowaniem. Ciekawy patent na prowadnice do skrzynek. Te panele to głównie do ładowania samochodu ? Czy do innych elektrycznych urządzeń?
Ps. Samiec Alfa to chyba jesteś największy 😀